發新話題

現而招中上實力戰友,掃街場自以為是玩家

[Close]
引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-7-5 20:07 發表
既然重點係依家 咁你拎6個月之前既回覆黎證明自己唔係見人負分先浦頭抽水做咩?

利申我同佢唔係同一人 亦都唔係佢朋友 不過我想知你樓上係咪你朋友黎 點解可以咁智障 ...
sor 咁又係 人地智障我應該由佢智障 仲講2句野點醒佢 點知 唉 傻傻狗狗咁 點極唔明 sor 係我智障諗住你有得救

回復 130# 的帖子

佢 同佢d朋友都一樣 腦殘不在講 講野又要扮文人 ,講講下可以般埋立法會出黎 大家睇下佢條小狗幾on 狗腦神經錯亂 , 你令我目瞪口呆

引用例子你又唔識?  其實講真你係無讀書定係無腦讀唔到書   唔通句句粗口先係你所謂既文人???????

回復 135# 的帖子

咁你係錯嗎 你又唔解釋 你解釋咪無事lo 點解啊?? 唔好再逃避問題ok? 學你講句 呢到人少少 認左佢啦

回復 137# 的帖子

文人要扮出黎? 你估我係你咩
咁鐘意扮野 扮到柒哂都唔知咩事 你醒未
舉例呢D野都可以話人神經錯亂
唔係個個同你一樣腦閉塞 諗唔到新野 講極都係舊野
食古不化

回復 132# 的帖子

原來你介意其他人插手   不過點解咪爺爺你唔話 淨係話我1個?
可能因為:
1.咪爺爺係你分身
2.龍門任你搬
3.你眼殘

回復 138# 的帖子

哈哈 你講野比小狗更有風趣 good ,無腦點做人? 點行路 點比信息你身體行動啊?傻仔  講真你地可以起個團 團名叫 柒字派   你呢d叫真係叫講野唔經大腦啦  你幫住小狗做咩ja ?你係佢跟班?

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2014-7-5 20:30 發表
都話你冇新意 仲圍住呀爸生仔黎講?
用腦諗都知句野冇錯 OH 唔記得你腦閉塞
我逃避左咩問題?你真係閉塞成咁
其實唔洗當你係傻
因為你根本係
點姐 你仲要膠到幾時 你真係好識引人笑 ;P ...
廢話少講啦....   有實力同佢打返場啦.... 無實力咁未收皮LO!
舊事提來有咩用... 要串要嘈拿實力來比吧.... 依加做個了結吧嘈來哂氣!!!  拿出真本事吧  (花生友)

回復 141# 的帖子

你2件野真係未訓醒
依家係你針住我黎講
我唔話你 唔通走去話7171咩
冇介意你插手既 呢D傻仔野係岩你呢D正義能做

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-7-5 20:36 發表
哈哈 你講野比小狗更有風趣 good ,無腦點做人? 點行路 點比信息你身體行動啊?傻仔  講真你地可以起個團 團名叫 柒字派   你呢d叫真係叫講野唔經大腦啦  你幫住小狗做咩ja ?你係佢跟班? ...
你幫住小狗做咩ja ?你係佢跟班?

呢句野我正想同果位正義能講

回復 140# 的帖子

唔係舊唔舊野既問題 你可知 一失足成千古恨 回頭已是百年身?你講錯爸爸會生仔 我要你解釋有何難?好犯賤你真係,我完全替你爸爸可悲,替埋你啊媽可悲,生左你呢個柒頭

回復 145# 的帖子

你正想 慢慢想啦柒開有條路  係你眼中咪跟班因為你獨持異議,係我眼中就係朋友

回復 146# 的帖子

讀得書少真係少
有冇上過生物堂?
你敢講你那位爸爸冇份生你出黎?

依家仲要拎埋老母黎講 睇黎你已經被人逼到無路可退

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2014-7-5 20:38 發表
你2件野真係未訓醒
依家係你針住我黎講
我唔話你 唔通走去話7171咩
冇介意你插手既 呢D傻仔野係岩你呢D正義能做

野真係未訓醒?   人可以用

件來代替?  

朋友  你識唔識中文--"

依家係你針住我黎講-.-???? 只係想叫你地實力比試姐....

傻仔野岩正義來做?  你諗多左啦!!

回復 144# 的帖子

完全唔明咩叫2件?人係一件件 你又柒 唉 真想求你 唔好柒

發新話題