發新話題

賣裝掛機, 無品惡意送300檢舉 (kingsley_men

[Close]

賣裝掛機, 無品惡意送300檢舉 (kingsley_men

條友控馬買裝 -> 比人殺馬 -> 比人爆裝 -> 好嬲 -> 2個字借碼[佢錯字,無人知佢想講咩, 又無PLZ, THX字眼] -> 所以無人借 -> 發皮氣 -> 賣裝掛機大本超過5分鐘 -> 本人話會檢舉佢 -> 佢好驚 -> 買支9100扮野 -> 再掛機話守1300 吹咩? -> 本人再話會檢佢 -> 佢就驚到放裝出黎屈隊友偷佢裝 -> 可以再掛機 -> 再屈隊友偷佢裝, 大條道理空裝送300比對面 -> 最後空裝下送3,4次 300比人 -> 完

封唔封都關我事, 只係唔想有其他受害者,
條友比人殺馬就可以唔想玩, 可以賣裝掛機等完場,  唔借馬比佢就空裝送300對面     超強道理

我覺得呢位會員 賣裝掛機 + 空裝惡意送300 仲無品過走場10倍

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

走場? MH? 無一符合 不接受處理

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-27 09:34 發表

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-27 09:34 發表
其實你不是小組成員/版主
涅塵洛空

我比較推薦
判定走埸等等

因為從對話內容,都能夠判斷 玩家是沒有繼續玩的意思,而且送裝等都是惡劣的行為
而且掛機只是單單為避免檢舉

至於最終決定
交給7171吧

(1) 比對面殺馬汁裝 + 無人借馬比我...唔通我重有繼續玩的意思?我唔想玩..我都唔走場,,反而等完場...咁都唔得?

(2) 掛機?我一直係到..我出去俾人殺話我送300,,唔出去,,又話我掛機,,\

(3) 賣裝?我賣裝出9100 ,,係我自由,,最後話我送裝..重好野..我想打爆佢,,但俾人殺..俾上衫汁左用,,無俾返我.我咁叫送?如果係咁.我以後一開波汁哂的電巻換錢..佢地擺地下就叫送咖啦

(4) 哂時間係依的問題到.好心就睇下的MH 狗啦..

LINK AR .俾埋你地:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=613179

MH 到咁..都無人理,,VLAN 獲,,樓主獲,,

引用:
原帖由 Kingsley_man 於 2014-6-30 19:08 發表
(1) 比對面殺馬汁裝 + 無人借馬比我...唔通我重有繼續玩的意思?我唔想玩..我都唔走場,,反而等完場...咁都唔得?

(2) 掛機?我一直係到..我出去俾人殺話我送300,,唔出去,,又話我掛機,,\

(3) 賣裝?我賣裝出9100 ,,係我自由,,最後話我送裝..重好野..我想打爆佢,,但俾人殺..俾上衫汁左用,,無俾返我.我咁叫送?如果係咁.我以後一開波汁哂的電巻換錢..佢地擺地下就叫送咖啦

(4) 哂時間係依的問題到.好心就睇下的MH 狗啦..
紅字笑點

1) 首先, 奉指借馬比你 ? 問人借馬可唔可以好聲好氣 ? 你比人爆左咩裝啊 ? 爆裝就唔想玩 ?咁你以後都唔好玩信長啦, 我試過比人汁村正都照玩, 有咩問題. ? 只怪你控馬有問題, 仲有你自己發牌氣賣哂裝又點解釋 ?

2) 掛機係指 無意義操作, 唔食兵 唔殺人 唔爆塔, 你守住1300 係唔係無意義操作 ?

3) 賣裝出9100 ? 係連底都賣埋 ? 之後又買番 ?  你有足足超過5分鐘 空裝掛係大本又點解釋 ?, 好地地玩緊做乜係大本掛機之餘又放9100出黎 ? 你唔放出黎, 邊個可以拎到你裝啊 ?, 仲要屈隊友偷你裝 ? 你扮 D 咩 ?  2個字無品  

4) 一件事還一件事, 做乜要拉開話題 ? 無品掛機 之後多次惡意送300比對面 ? , 白白浪費全場9個人既時間,

MH還MH

走場還走場

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2014-6-30 13:10 發表
我比較推薦
判定走埸等等

因為從對話內容,都能夠判斷 玩家是沒有繼續玩的意思,而且送裝等都是惡劣的行為
而且掛機只是單單為避免檢舉

至於最終決定
交給7171吧 ...
至於最終決定
交給7171吧

其實之前無訂立, 只係捉走場

所以往後, 會加埋, 掛機等情況

不過要遲D

發新話題