28 12
發新話題

走場檢舉

[Close]

走場檢舉

走場者 : 亞LONG
1LV 就死1次 即走場

因為佢係場主 走SER 斷線, CAP 唔到SER5存在圖 + F11同盟圖(大家都依依不捨走了)
SO CAP 其他玩家圖 ( 圖中有有謙 + 鏡花 名字)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我認為佢係有心走場既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想補充一句

點解你唔影埋依依不捨張圖?

不過, 我都認為他是故意跳場

在遊戲時間於00:27:38  時間亞LoNg便離開遊戲

由於走場定義是以首名離開遊戲者作為判決

這已確定是走場行為  不接獲任何上訴條件

亞LONG
走場成立

澄清..我就係亞Long..我有線上網.用開有線上網既用戶都知道周不時都會斷線..
依次我真係斷線.不是故意走場...

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 17:52 發表
澄清..我就係亞Long..我有線上網.用開有線上網既用戶都知道周不時都會斷線..
依次我真係斷線.不是故意走場...
點解1LV 死1 即走場?

你走場前 仲要 唉左一聲,

今次我都幫你唔到

我在這因斷線事件而道歉..求解封ac..如果緊一次斷線而導致永久凍結帳號的話..
我相信vlan人流會逐漸下降

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:15 發表
我在這因斷線事件而道歉..求解封ac..如果緊一次斷線而導致永久凍結帳號的話..
斷線都要証據, 點解你無 (?)
依依不捨圖?
斷線圖?

你死1LV 死左1次 即走場
仲要唉左一聲

點解釋? 好難唔會令人誤會, 你都唔留証據, 好難幫你

紅字: 你威脅管理員?, 唔幫你解封就咒VLAN(?).

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:15 發表
凡事總有巧合,一口咬定斷線原因一定是死1,此等思想未免太極端同稚嫩
不過請用正AC前往上訴區,這裡不接受處理上訴

因為我話cp..單上同打下路果隻英都搶哂我CP食..所以先會唉..但嚴正聲明..這絕不與斷線有關

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 18:19 發表

凡事總有巧合,一口咬定斷線原因一定是死1,此等思想未免太極端同稚嫩
不過請用正AC前往上訴區,這裡不接受處理上訴
如果斷線都唔留証據, 一張圖都無, 都幫佢唔到
你正數就話姐

唔係咒VLAN..只是提供意見..冒犯之處懇請原諒

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:19 發表
因為我話cp..單上同打下路果隻英都搶哂我CP食..所以先會唉..但嚴正聲明..這絕不與斷線有關
邊度有人搶你CP?

斷線有無留證據

引用:
原帖由 潮州兒童 於 2014-6-1 18:21 發表
唔係咒VLAN..只是提供意見..冒犯之處懇請原諒
玩家是有權利表達意見,VLAN很樂意聽取

我食完上路cp.上三狼單上果個搶左.就去下路食三狼.響哂丁隊友都係要搶

28 12
發新話題