發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]

回復 330# 的帖子

可以咁講架w0
合體技可以好勁架@@
但想要故事作落去係咁架拉....
呢家個故事我覺得就完咁

即刻變糞作

諾布能力勁但作者設計佢個人(內心)廢到= =但話時話可吾可以將個王困落LOKBU個次完空間呢?而且話說鎖匙得能力者有
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2013-11-28 18:15 發表
即刻變糞作

諾布能力勁但作者設計佢個人(內心)廢到= =但話時話可吾可以將個王困落LOKBU個次完空間呢?而且話說鎖匙得能力者有
其實邊個都好..未埋身都比王一掃爆頭死 除非加埋變色龍神的共犯 博得過.

根據情況,睇來下下/下下下集開始突擊
下集應該講奇犽
選擇性回覆

回復 334# 的帖子

講左奇犽無事
但係諾布-.-真係死得
唔死都無用.....
咁都驚囉

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-4 16:40 發表
講左奇犽無事
但係諾布-.-真係死得
唔死都無用.....
咁都驚囉
諗深一層 反而覺得佢先係最正常果個

氣場排除唔講

上多層撞唔到就無事姐 但一撞到就當場比人秒殺再慢慢改造你 比人當玩具

回復 336# 的帖子

但係唔可以比氣場嚇親
就好似岡佢咁...
之前遇到隻貓女
都唔會比佢嚇親....
反而諾布比果隻野嚇親...
呢一方面就可見得性格太弱了...

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-5 23:47 發表
但係唔可以比氣場嚇親
就好似岡佢咁...
之前遇到隻貓女
都唔會比佢嚇親....
反而諾布比果隻野嚇親...
呢一方面就可見得性格太弱了...
初生之犢不畏虎 岡果種係唔知死  而且身為強化系 四肢發達 頭腦簡單

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-12-6 06:38 發表

初生之犢不畏虎 岡果種係唔知死  而且身為強化系 四肢發達 頭腦簡單
一個係理性,一個係[野]性 :hug: 啲個世界就係缺少岡啲種性格既人
選擇性回覆

回復 339# 的帖子

差唔多好似係你咁諗拉
如果咁多理性既人...世界好快比人統治
其實會長同岡都幾似
兩個都唔會淆底

會長同西索似d
挑戰比自己強既人

回復 341# 的帖子

認同
但岡都慢慢接近緊
因為岡佢至少同會長一樣都唔會有恐懼之心
反而奇犽同諾布果類...比氣場嚇都嚇死
如果好似上一集咁
咁王發出氣場...
我諗諾布可能死埋添

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-9 03:38 發表
認同
但岡都慢慢接近緊
因為岡佢至少同會長一樣都唔會有恐懼之心
反而奇犽同諾布果類...比氣場嚇都嚇死
如果好似上一集咁
咁王發出氣場...
我諗諾布可能死埋添 ...
基路亞係比阿哥插左針姐. 同埋佢做左咁耐殺手 次次都係一擊必殺 失敗左就閃人 是常識吧(信長,lol都係啦/_\)

【Pad x Hunter x Hunter】

-新一輪的合作活動將會和HxH的劇場版進行合作

-日期預計會是12月27日,在電影上映的那天會同時舉行活動

-最先出場的是暗屬的基路亞 和 水屬的古拿比加

-如果像上次的Eva Q 活動一樣有扭蛋機的話,HxH 的粉絲們,會一起跳坑嗎?

講真= =動漫出親d電影版,10套有8套都好有趕工feel,即係馬虎

好似h h上次咁= =睇完之後真心覺膠,講到敵人咁勁,加個預告咁有型,實冇死啦.點知= = = == = =廢到一個今字加個口

明明講隻紅眼仔,點知威哂既都係岡同奇犽
選擇性回覆

發新話題