發新話題

毛毛玩法

[Close]
引用:
原帖由 TrOc「PhpH 於 2008-1-15 16:46 發表
其實毛毛唔買庫好平常=.=
因為佢可以1-2秒吃哂兵
之後慢慢走番自己HOME= =
洗驚你殺到我?
就算係
我仲有大
支持下1717
終於有人認同毛毛可以唔買庫lu
我就唔會用火計燒塔,因為煩..
咁如果我咁出技ga話ok唔ok?
鬼丸,風傷,火計,大絕,1技,電書,2技

回復 31# 的帖子

火計燒塔煩?
你傻架??
你火計佢三野血營咁就百五
你火計四五野箭塔咁就九百
仲有...
如果你認為
出技快得過
你要殺的人既話
都可以既
因為你插枝風傷火計果下
佢可能走到
因為你插起一落到地就走得
所以要睇你自己
同埋電卷連鎖閃電我會出先
因為以防佢走得甩
如果你插枝風傷火計大技..佢走得甩既話
你咪好唔低囉
所以出電卷連鎖閃電穩陣d
如果佢唔走的話
你就要做野了
出完電卷連鎖閃電過左兩秒後
火計鬼丸風傷大技即按第二招
\如果佢得返一半血的話
可以風傷大技..
你按完大技佢閃果下你係按咁
第二招劈雷
如果佢唔死就出埋火計就ok了
殺瑪利亞防止神手天花爽歪歪打飛機熱線:1083

引用:
原帖由 sex→銘 於 2008-1-15 17:38 發表
火計燒塔煩?
你傻架??
你火計佢三野血營咁就百五
你火計四五野箭塔咁就九百
仲有...
如果你認為
出技快得過
你要殺的人既話
都可以既
因為你插枝風傷火計果下
佢可能走到
因為你插起一落到地就走得
所以要睇你自己
...
我就唔係咁覺得la
如果你用左火計燒塔ga話,你就少左一個傷害人ga方法,到時見到有人追緊你ga話,你就只有走,冇得反殺
同埋我講緊係鬼丸wo,一洛到就走場....你係咪諗錯少少野呢??
同埋我覺得我鬼丸,,風傷.....都應該殺到佢ga
仲有,我出完鬼傷,火計之後係會出大ga

鬼國剛絕對係好物
我見到你出裝方法 冇咩問題 只係要出多一把(紅雷劍)就得
連技方面最好係:
黑位火計 閃出去鬼國剛 風傷 大技 加本身技

引用:
原帖由 SoRa 於 2008-1-15 17:51 發表
鬼國剛絕對係好物
我見到你出裝方法 冇咩問題 只係要出多一把(紅雷劍)就得
連技方面最好係:
黑位火計 閃出去鬼國剛 風傷 大技 加本身技
咁你覺得用火計燒塔好唔好?

咁如果我咁連技得唔得?
暗位閃,鬼丸,風傷,火計,大絕,自身技(你只要答0得唔得就得)(如果唔係,我會好難睇)

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-15 17:54 發表

咁你覺得用火計燒塔好唔好?

咁如果我咁連技得唔得?
暗位閃,鬼丸,鬼傷,火計,大絕,自身技(你只要答0得唔得就得)(如果唔係,壬7好難睇
打錯好多字...要扣分...
火計係好物黎 但你要知道火計放左之後到出現ga時間係1.5秒
所以火計係要行頭
鬼國剛可以暈2秒 絕對有時間比你放風傷加大技

引用:
原帖由 SoRa 於 2008-1-15 17:58 發表

打錯好多字...要扣分...
火計係好物黎 但你要知道火計放左之後到出現ga時間係1.5秒
所以火計係要行頭
鬼國剛可以暈2秒 絕對有時間比你放風傷加大技 ...
咁e個連技得唔得?
暗位閃,鬼丸,火計,風傷,大絕,自身技
咁得唔得?

同埋你認為火計燒塔得唔得

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-15 18:01 發表

咁e個連技得唔得?
暗位閃,鬼丸,火計,風傷,大絕,自身技
咁得唔得?

同埋你認為火計燒塔得唔得
我上面講左 為咩火計行頭...請睇清楚
火計燒塔冇咩問題...
只係晒時間者30秒一次(好似...唔記得左

引用:
原帖由 SoRa 於 2008-1-15 18:04 發表

我上面講左 為咩火計行頭...請睇清楚
火計燒塔冇咩問題...
只係晒時間者30秒一次(好似...唔記得左
o 咁姐係火計行頭,e個連技方法冇問題la sor
但係我覺得火計燒塔唔得

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-15 18:06 發表

o 咁姐係火計行頭,e個連技方法冇問題la sor
但係我覺得火計燒塔唔得
其實
火計燒塔冇話得唔得...
而係你d隊友 有冇條件比你甘做...

引用:
原帖由 SoRa 於 2008-1-15 18:10 發表

其實
火計燒塔冇話得唔得...
而係你d隊友 有冇條件比你甘做...
但係你火計燒左塔ga話,如果敵人見到你ga話,你只可以走,冇得反殺wo(冇左本火計已經扣左好多)你仲有機會死tim
你覺得我講得岩唔岩?

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-15 18:12 發表

但係你火計燒左塔ga話,如果敵人見到你ga話,你只可以走,冇得反殺wo(冇左本火計已經扣左好多)你仲有機會死tim
你覺得我講得岩唔岩?
所以我咪講要睇隊友
隊友做唔到野ga & 冇人爆塔ga情況下 就你去爆

PS:有冇人見過呢隻CD呀?Ar tonelico 2
   http://www.youtube.com/watch?v=ipH9mNIHiis
   搵左好耐都搵唔到>_<!!!

玩火計 不是不可 但如果對象是有經驗的玩家  那麼 最多也是吃火計+大絕 (因為已經魔免了)
單殺  買完降低30%魔杖 單殺接近不可能
這是其一

其二 火計魔量大  回覆時間太慢

其三 如果一定要買火計的話  最好出大炎
因為這樣沒那麼浪費 (你不出大炎 總要賣掉吧?) 但我覺得  風傷 會比大炎好用  因為風傷
傷害輸出高  +上比大炎便宜   最重要是+400血

我平時殺人都係壓到人地返去先殺佢
因為招大可以打哂建築物

引用:
原帖由 交交豬 於 2008-1-15 19:03 發表
我平時殺人都係壓到人地返去先殺佢
因為招大可以打哂建築物
唔該哂你地答我
同埋唔該講多d玩毛毛有咩要注意

發新話題