發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-11-12 16:35 發表

純系最強我淨係諗起窩金
同我諗到既一樣

回復 285# 的帖子

其實窩金....佢係純系中..已經好極限
招破壞拳好正....
西索唔係純系咩0.0
佢好似純變化系
同埋都好勁xd
成日追求最強
同D神級既人挑機

新果一集諾布能力好正
自由穿越空間....
殺人都特別快
莫老五又係...但後期莫老五應該唔夠敵人打

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2013-11-11 20:39 發表
有冇會長個仔既資料?.?

我認為心源流可能係強化系入邊最強既流派
將內心既激昂慘透住每片肌膚,將力量凌駕於任何人身上,然而不停超越肉身既限制...

岡既話,只要為義而戰,就能夠戰無不勝 ...
疑似黑暗大陸既人;;[[聽講 帕利士通 係黑暗大陸入邊既人泥]]
姐係同會長既理念既番
會長係正,佢個仔應該係邪;

心源消失左甘耐,隨時同岡實力差無己

引用:
原帖由 斷玉 於 2013-11-12 10:09 發表

絕對無資料~~

唔出奇
所謂強化系
其實就係不斷重複基礎(其實任何系都係)
只係強化系極限最高咁解

只不過會長"百式觀音"能力
好明顯唔係單單一種系
貌似混合埋具現化、放出
可見純系係無辦法最強 ...
會長應該係所謂億萬人先有1個有甘多系既人((應該就係齊曬6個系)

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-11-14 17:10 發表
新果一集諾布能力好正
自由穿越空間....
殺人都特別快
莫老五打嵌合螻已經好吃力
佢能力應該盡左..冇得再勁(掛)

同埋呢,我想問幾時有新1集漫晝 等唔切

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-11-14 17:10 發表
新果一集諾布能力好正
自由穿越空間....
殺人都特別快
囧 唔好提佢 可以話招式完全反映個人有幾咁淆底

你話莫老五!?
定係諾布
漫晝有排...可能要等12月

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-11-15 17:22 發表
你話莫老五!?
定係諾布
漫晝有排...可能要等12月
諾布                                                            .

引用:
新果一集諾布能力好正
自由穿越空間....
殺人都特別快
佢後期淆到成隻豬咁= =俾隻蝴蝶ko左次 莫老就算吧啦= =
12支隊都講話佢地只係渣渣,係會長既陰謀,因為會長想阻止人地(強者)搶王 (google番來)

但諾布既能力加埋強化系就真係 激戰
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

12月先出真系等到頸都長埋=.=
莫老五d招式真系比人覺得走路專用--

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2013-11-15 21:57 發表
佢後期淆到成隻豬咁= =俾隻蝴蝶ko左次 莫老就算吧啦= =
12支隊都講話佢地只係渣渣,係會長既陰謀,因為會長想阻止人地(強者)搶王 (google番來)

但諾布既能力加埋強化系就真係   ...
其實唔算渣架喇 但敵人真係前所未有咁強大 就連會長都要靠現代科技 玩自爆先搞得掂

成班屈機獸

諾布同莫老五原本唔算渣既....
但係敵人...有個識得開發念能力-.-
加上會長果邊又未知敵人有咩能力
咁人地而加剩係用兵仔行先都咁難打...
後期真係GG.....

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-11-16 03:43 發表

其實唔算渣架喇 但敵人真係前所未有咁強大 就連會長都要靠現代科技 玩自爆先搞得掂

成班屈機獸
如果話蝴蝶同獸人一開始已經將自己作為食物送俾王,王因此變強將會長ko都算合理d,
點知= =會長士俾人輕輕鬆鬆就ko左,喊出來

黑暗世界怎玩.......
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

發新話題