發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
法頓 可唔可以加 SG552 同 laser sight 去商店?    Thanks

回復 1350# 的帖子

咳咳
轉左國王之後個權仗會自動發出光靈攻擊屍,特感同TANK

主動技係比較少D- -沒辦法

回復 1350# 的帖子

做王子時,只要不停用王族治療術就ok因為用完依招就會有錢同exp然後再用D錢買exp書升lv快到你唔信

更新:
投票系統中的地圖投票現在可選擇官方生存地圖

地圖更新:
注意! 左右的檔案是不同的!!

早已使用地圖整合包的玩家請跟從以下步驟手動更新
1. 下載地圖更新包Google 下載(2013/6/15)
2. 解壓後覆蓋所有檔案
3. 移除舊有的 helms_dr18.vpk
4. 移除舊有的 wormwoodv2.vpk
5. 移除舊有的 mobstad-ium2012l4d2final.vpk (沒有-符號)
6. 完成!
第一次下載地圖整合包的玩家,
請直接在 Google 下載(2013/6/15)
並跟隨使用說明解壓檔案便可

這次更新的地圖如下:
1. -Helms Deep- Reborn (v18 -> v18b)
2. Wormwood (v2 -> v5)
3. The Return of the Jockeys (v1.1 -> v4)
4. Mob Stad-ium 2012 L4D2 (v2.0 -> v7.0) (沒有-符號)
5. (新地圖) Last Baktun (戰役)
6. (新地圖) Space Jockeys (戰役)
7. (新地圖) End of the Line (生存)
引用:
本伺服器已經設立Facebook群組,
最新資訊也能最快知道!
http://www.facebook.com/groups/flattenrpgserver/

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2013-5-21 12:11 發表
!! 原來會咁樣. 試下移除silenthill_fix.vpk

回復 1331# 的帖子
如果真係要有擴充職業, 就可能會有活動徵稿, 讓大家都有機會, 就好似之前的職業創作活動
到時再想想吧. 現在應該不會太快徵稿, 因為要先想想新的任務 ...
期待職業創作活動 上次錯過左
任務方面有冇打算將彩卷獲得既裝備改成小任務獲得
例如
任務名稱:城堡防衛戰
任務說明:守護國王的城堡,防止感染者入侵
任務目標:擊殺五十隻喪屍,十隻特感,一隻坦克
任務獎賞:王冠,經驗,金錢

任務名稱:愛護?守護!
任務說明:女神一直愛護著守護她的人類,馬上用行動証明你也是守護女神的人類吧
任務目標:擊殺一隻喪屍
任務獎賞:女神的愛護,經驗,金錢

第2個任務唔太明
係唔係入埸,殺左一隻尸仔就有女神的愛護
咁好易啦

引用:
原帖由 447015133 於 2013-6-20 10:52 發表
第2個任務唔太明
係唔係入埸,殺左一隻尸仔就有女神的愛護
咁好易啦

接任務後殺一隻就夠
因為女神的愛護既對象係151級以下玩家
要一個151級以下既新玩家殺一隻特感是很困難的事情(唔死已經偷笑)
所以簡簡單單一隻喪屍就夠

HI..我想知點設定密碼..set唔到...

回復 1360# 的帖子

/rpgpw 密碼

就係這個- -

由於暑假太amazing,
Coop01太多人了= =
所以開服地點有機會作出變更,
請密切留意Facebook群組:
http://www.facebook.com/groups/flattenrpgserver/

抱歉, 本人仍然未能登入至vLan
所以未能開場

EDIT: 已成功登入

張近暑假既開放時間有變?

1.問題:點解尼幾日法頓SER早開左成2-3個鐘
2.請求:有無新一輪既法頓SER開放時間公佈(大約)

回復 1364# 的帖子

的確, 暑假期間有早開到
開服時間: 大約下午2時後
關服時間: 大約凌晨3時至5時
(開服時間有可能因不能進入Coop01而延遲)

另外, 每日的開服時間都可以在Facebook群組得知

法頓哥 我好耐冇玩了
之前好似玩到10轉24xx lv 2家想玩番
但pw 1直都唔岩
ac:Wing
我記錯左pw咩?
(已pm左我既pw你,可唔可以幫我去對下)

回復 1366# 的帖子

已pm你, 麻煩請回覆一下現在的情況

發新話題