發新話題

[討論] 宜家仲有無人玩個d.rpg架??邊隻好玩??

[Close]
引用:
原帖由 Frayja 於 2013-5-23 18:25 發表
Final版
2個人IMP3 (雙法師)
曾經成功挑戰
我對於你2個人挑贏IMP3好有興趣
指教下

當時裝備 2金杖 1盾 1紅杖 1血藥 1金球
(這套裝可以頂住混沌龍大概7下攻擊 必要時放大技 卡cd回冰技紅杖但打混沌龍前需cd好)
(大致上這裡左右的位置)
一個人先過去拉2條龍  用基因技定住2條龍  拉後2步另一個人放大技(有時候不需要)  這樣就不會引到後面2條龍

(這次操作太成功  一般會引到2條)
磨掉2條龍後  剩下2條龍不成威脅  但殺這兩條龍的時候  必須要在斜方左邊的平地
混沌龍出來時  沒放基因技的先放基因技

簡單來說一前一後  前面放了冰就後退一步 補紅杖  
後面的補紅杖 放了冰  後退了一步的就再前行一步放冰 補紅杖  如此循環
PS. 紅杖 8秒CD暈2秒  冰6秒CD 冰3秒  真的抗不住就放大技 卡CD回技   或是先退後也行
主要是混沌龍的技能  太久沒打忘了  好像是跟他指示按上下左右

我又玩@@有冇RC入去A_A

我倒很想知點解有 5099 木頭咁多..........
如果係我唔會要木盾 , 要多個金球好過 .  
前面四季龍唔係好難打 , 難打既係龍 Boss 一出就放技 , 就算有女木加甲一樣死 .
暮光1.15 (Find)   都有3個唔同版本(正版黎講) --- Find 版 / Find r1 版 / Find r2 版

-.-好神... 我仲係垃圾仔ja=.=好想有多d裝
...

你想玩?有rc wo 25956853入去la~
...

回復 19# 的帖子

好簡單
因為我12個save  最後先玩法師  全部用同一個load2

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-24 14:49 發表
我倒很想知點解有 5099 木頭咁多..........
如果係我唔會要木盾 , 要多個金球好過 .  
前面四季龍唔係好難打 , 難打既係龍 Boss 一出就放技 , 就算有女木加甲一樣死 .
暮光1.15 (Find)   都有3個唔同版本(正版黎講 ...
可唔可以同我玩番卡通rpg@@
暮光都ok=]

-.-木gor.... 你玩twlight加???~~~
...

回復 23# 的帖子

月頭至月中必定上線 , 想揾我可以喺 vlan 論壇 pm 我 或者 用競時通 (兩邊帳號一樣既)
卡通rpg.....( 0.32 ) 我玩完好耐啦
                   Night Of Mist Rpg ..... 一樣
      嗱如果要玩卡通 rpg 不如玩 動漫rpg 2.2
     上過月剛剛玩通 Fate star night rpg 2.9 (終於知道本書點升點合)
------> 暮光.....1.15我只剩未升滿 Lv300 <----

SELL 動漫rpg 2.2 Night Of Mist Rpg  Fate star night rpg 2.9比我玩下
i love rpg so much~
...

回復 26# 的帖子

Night Of Mist Rpg....去down 喱個黎玩  
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... t%2BOf%2BMist%2BRpg
其他果兩個 rpg 遲啲至 up load 上黎....想再快d 自己上 google 搜尋一下好易找到

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-25 11:44 發表
月頭至月中必定上線 , 想揾我可以喺 vlan 論壇 pm 我 或者 用競時通 (兩邊帳號一樣既)
卡通rpg.....( 0.32 ) 我玩完好耐啦
                   Night Of Mist Rpg ..... 一樣
      嗱如果要玩卡通 rpg 不如玩 動漫r ...
所以而加得唔得閒?

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2013-5-25 01:47 PM 發表
所以而加得唔得閒?
依家唔得閒玩住 ......掛機升等中

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-25 15:54 發表

依家唔得閒玩住 ......掛機升等中
今日會唔會玩?

發新話題