發新話題

剎團垃圾老鼠入黎睇啦大家!!有圖有真相

[Close]
引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2013-4-30 22:08 發表
唔多鐘意d分身仔

引用:
原帖由 〝麥樂雞ω 於 2013-4-30 22:05 發表
係個HYMA先挑起是故
講真
你知啲乜?
吾知頭吾知路彈開吾該

咁都可以鬧9世...
SAD.

又係人地叫放圖- -我真係唔知咩佢地想點囉a_a
叫放圖又係你地....

下,喂大老,又一開頭我冇接過你地_團,你自己敢唔敢cut我問你地打唔打計分果到牙,如果唔cut,你地算啦,想屈我_團,諗下好啦~

引用:
原帖由 乂老鼠矮乂 於 2013-4-30 22:11 發表
下,喂大老,又一開頭我冇接過你地_團,你自己敢唔敢cut我問你地打唔打計分果到牙,如果唔cut,你地算啦,想屈我_團,諗下好啦~
喂講夠廢話未
你咁多嗲你自己吾cut?
因為你都淆丫麻傻仔
想兜?諗下好啦

我都廢事再同你班低lv 友仔嘈,影衰我,打_團,都好,等我齊 小單 小豬 斯文 夜神 老鼠 先啦~~

引用:
原帖由 兒歌三百首 於 2013-4-30 22:13 發表
喂講夠廢話未
你咁多嗲你自己吾cut?
因為你都淆丫麻傻仔
想兜?諗下好啦
你地唔敢就敢甘啦,你cut埋,我咪_lo,唔敢cut咪算,唉都唔係男人黎,我打叫你cut我問你地打唔打計分姐,真煩~

引用:
原帖由 乂老鼠矮乂 於 2013-4-30 22:13 發表
我都廢事再同你班低lv 友仔嘈,影衰我,打_團,都好,等我齊 小單 小豬 斯文 夜神 老鼠 先啦~~
咩黎?= = 食得架???

跟係lo,唔係食得唔通睇得咩@@

回復 20# 的帖子

認真..你地唔想滅..
甘算啦....打個個又係你地...吹人地打個個又係你地..我地講打滅團
你地又講咩....唔係淆呀..又講咩,係唔係要放圖a_a
你係唔係有精神分裂......自己係rc群講既野係wts講既野要唔係我放上黎比大家睇下..!

引用:
原帖由 乂老鼠矮乂 於 2013-4-30 22:13 發表
好丫
打_團
我叫老虎,大笨象,獅子,狗仔同鴨仔先啦
吾夠串話廢事串

廢夠未

真係...   2個團今到搞

引用:
原帖由 老鼠矮乂 於 2013-4-30 22:13 發表
我都廢事再同你班低lv 友仔嘈,影衰我,打_團,都好,等我齊
小單 小豬 斯文 夜神 老鼠 先啦~~
6個人 姐係你係入面其中一個?

你係老鼠?

引用:
原帖由 乂老鼠矮乂 於 2013-4-30 22:15 發表
跟係lo,唔係食得唔通睇得咩@@
花生.....睇戲:lol

發新話題