發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
誰輕輕叫喚我朋友

徑佬

都唔正既..人地黑兔有既野..佢冇

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-3-18 20:03 發表
http://img208.imageshack.us/img208/5563/86663264.png" border="0">
頂你個肺說好的唔去在那?

COSPLAY好少令女
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-3-19 23:23 發表
COSPLAY好少令女
首先前題...全世界好少令女

以醜女,一般女 令女 超令女既比例

人人審美觀都不一樣

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-3-19 23:40 發表

首先前題...全世界好少令女

以醜女,一般女 令女 超令女既比例

人人審美觀都不一樣
我係普通口味唔會要求太高果D黎
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 danny20064 於 2013-3-19 23:19 發表

頂你個肺說好的唔去在那?
後尾有人請先突然話去

果日朝早先決定話去
你頂我地個肺都冇用架wo

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2013-3-19 23:57 發表
果日朝早先決定話去
實係架WO
早知同紅狗係入面行多陣

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2013-3-19 23:57 發表
果日朝早先決定話去
第幾日黎?.?

因為未有完整翻譯
照整左 J住先 所以UP左係非公開影片

下集食屍鬼
男主角挑女主角細佬 勁有睇頭
奇策士とがめ。

我手機鈴聲已經用左成3年,依家仲用緊
BTW依家聽番D歌同埋望番自己整果D片(OP1&OP2)真係好懷舊
總之就係正!!!!!!!!!!
PS:唔知仲有冇人未睇呢?
恩..講下內容啦
套野我3年前定唔知4年前睇,唔係好記得。
E套屬於一套戀愛動,唔係咩後宮果D。
UM,主要係講E個世界入面有2個一模一樣既城市,而城市入面有間教會既,
冇記錯,成套野黎講既話,2個城市既教會都好似佔幾大戲份。唉,唔記得左
BUT 2個城市分開好遠,而E 2個城市既男女主角都係有關連既
亦都係成個故事所發生情節既地點。
UM主要講既係第2季既女主角優子係本作既傳說人物,
就好似一種象徵甘,幻覺甘既存在?唉唔知啦.
會時不時出現,解救下男女主角們既問題,好似天使甘.
而第2季係差唔多前傳甘既野,講番優子既戀愛過程。
成套野大約就係講E 2個城市入面既男女主角點樣係埋一齊啦.
唉,就係甘..差唔多..有SAD ENDING都有HAPPY ENDING
之後有興趣自己睇啦下,我就極力推介嫁啦。
BTW D歌真係好正!!
追加:我仲記得某男主角既金句。(應該..冇記錯既話
「這個世界不存在奇蹟,存在的只有必然和偶然」
知唔知點解我甘推介!!!!!!?因為我真係睇到喊左!!!!!!!!
同埋就真係幾有深度既.
唉,講完。

奇策士とがめ。

第3日

發新話題