發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 12:13 發表

"一係你唔好再入ser 一係你自己開場慢慢自high" 咪就係!
話人地唔妥自己,你自己做完cheap野人地ban你都叫唔妥你?就算人地真係唔妥你,都係你自己白痴到繼續改名,繼續用加速器比晒理由人地ban姐?你唔怪自己 ...
你其實好想我應你 續繼同你嘈落去 等件事冇得停 真係辛苦晒你 打左咁多字你應該好累A_A

面系人地比 架自己丢

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 12:20 發表
你其實好想我應你 續繼同你嘈落去 等件事冇得停 真係辛苦晒你 打左咁多字你應該好累A_A
你7完未姐,我現在同你講野咩?我同意醉愛威士忌所講都要你應?
打幾隻字就攰?你唔係真係咁7廢呀?怪唔得打機都要用加速器咁cheap啦
你尋晚打咁L多野吊人,咁應該就攰死啦,好野!
繼續沉醉係自己個FF小宇宙啦

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 12:39 發表

你7完未姐,我現在同你講野咩?我同意醉愛威士忌所講都要你應?
打幾隻字就攰?你唔係真係咁7廢呀?怪唔得打機都要用加速器咁cheap啦
你尋晚打咁L多野吊人,咁應該就攰死啦,好野!
繼續沉醉係自己個FF小宇宙啦
http://im ...
真係唔妥你既話,你仲有得咁"威威"?場你都入唔到啦
自己做cheap精比人ban,唔認仲要話人地過你低線,自係無L得救
e兩句野都係同威士講? 我真係冇你咁好力 我去訓先啦 你續繼啦
你打左成幾首詩出來同我講"打幾隻字就攰?" 我都吾知點應你好 你娘親生個腦比你做乜=.=? 定係未生你出來前就比d西水朕壞左個腦?
同你d一大輪廢話相比我尋晚打既算得有幾多? 把口仲臭過屎坑 用酒精浪下口先再出聲啦^_^ 要求多多

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 12:03 發表

我亦都要講清楚
我話你地廢唔係指你地無ban佢用加速器,你地轉左同ban佢既做法,我絕對支持,而且當時在場既老新手都話做得對,係佢自己本人唔知仲有面之後入返黎嘈姐
而你地廢既地方,就係在於佢之後入返黎嘈既時間,無 ...
對於你話我地無阻止佢繼續嘈,我個人就已經無野可以補充
如果你真係咁不滿,唯有係向ABYSS投訴
至於你覺得佢唔會理,縱容犯罪,我深表遺憾,亦無野可以做,只能說現行制度佢係你投訴既唯一途徑,
仲有,為左唔好引起其他人胡亂猜測,唔該開返名講清楚你自己係邊個

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-9 10:12 發表
先唔理創始者邊個 你話正野最唔妥你 我覺得正野完全無做錯

你做得咁既野 有邊個會唔妥你? 戈次改個名susa 我同angry bang 睇住你做tank 屈我咩料先
戈時仲要1支針 由船沖去sf rm

開1 2次唔會再用搵鬼信?  一係你 ...
ABYSS都未叫我吾好入ser =.= 你叫我吾好入ser 你邊能7個 7頭弱智就吾好份大佬啦=.= 照下塊鏡睇清楚自己個百兩金樣有冇e個資格先啦=.=

姐係你E+仲想嘈? 我柒頭點樣  點都好過你game都要開外掛咁無品囉

我開外掛又點? 我已經應左同受到應得既制裁啦

哦開外掛又點 好好地玩走去開掛 ban埋係到嘈

毛西入黎玩自瞄果時又吾見你出聲 係要拎尾彩=.=

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-10 12:38 發表
毛西入黎玩自瞄果時又吾見你出聲 係要拎尾彩=.=
我唔知LA..我只係睇到有人用

外掛.都可以咁多野講.

雙重標準...............

引用:
原帖由 loungkai 於 2013-3-10 14:55 發表
我唔知LA..我只係睇到有人用外掛.都可以咁多野講.

發新話題