發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:56 發表
moremoremore

我信相你的彈藥有同航空母艦上的防空火神炮 向我把其射盡吧

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:01 發表
我信相你的彈藥有同航空母艦上的防開火神炮 向我把其射盡吧

引用:
原帖由 loungkai 於 2013-3-9 03:01 發表
那就來吧 i watting for u

-=食肉獸,Coop01

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 01:15 發表

又係你件變態佬..老鼠屎..
見親你都無好野,見到女玩家開咪就成隻癲狗咁追住人唔放,你前世未聽過女仔聲?態到無人有,人地唔so你.你仲係到汪汪汪汪...你煩唔煩?
無法無天又係你,成日改名玩已經刻人憎,現在仲要 ...
不如你聽日係game入面講啦 有用好多=.=

引用:
原帖由 kiucat 於 2013-3-9 03:05 發表

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:06 發表
-=食肉獸,Coop01

引用:

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:40 發表
吾好係到咀炮 係game入面

點解要del晒成段野,7 左ff 屈錯我係正野一健唔想比人知??
引用:
岩岩game入到d admin 無做到野唔理你,無搞大到件事
反而你現在厚顏無恥係到搞大件事,我都幾擔心你聽日仲有無機會入到game

我應我有初嘗禁果開過加速 但只係開過一兩次 我亦都吾會再用 如果因為e d前科要繼續係咁ban不如直接87我以後吾洗煩 係咁多

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:14 發表
我應我有初嘗禁果開過加速 但只係開過一兩次 我亦都吾會再用 如果因為e d前科要繼續係咁ban不如直接87我以後吾洗煩 係咁多

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 03:13 發表

點解要del晒成段野,7 左ff 屈錯我係正野一健唔想比人知??http://www.ipve.com/bbs/images/smilies/default/lol.gif" border="0">

岩岩game入到d admin 無做到野唔理 ...
del左就冇人知? 我冇你咁天真 入吾入到我自己既事

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:20 發表

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:20 發表
咁你又del 咁威威就keep住比人睇啦,怕咩姐?又要開post搞大件事,但又怕7野比人知...真係呢....
正宗又要威又要帶頭盔

發新話題