發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
其實不如你改反自己名先開POST...
唔知頭唔知路既會以為真係布叮叮本人

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 02:10 發表

你係咪癲左?完全唔知你講緊野.9唔搭8
我幾時有同你講野?乜野20歲人,我改名泡茶妹妹? 你有妄想症幻想我出黎????
我同你3唔識7,一句野都無同你講過,你竟然可以話我講野似耶蘇?你無野呀?我係男係女你都未知啦,
...
好心你小丸子就吾好係到份大佬啦=.=叫毛西比你而+邊個開場你知吾知呀 ? 真係高估左你仲以為你係正野-,- 把口爤到咁 比admin你你想個ser幾日內gg? 個ser有!k嫁大佬-,- 你講d野係事實既話我話百兩金係靚仔來都係事實

引用:
原帖由 mickyxiah 於 2013-3-9 02:28 發表
其實不如你改反自己名先開POST...
唔知頭唔知路既會以為真係布叮叮本人

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:33 發表
好心你小丸子就吾好係到份大佬啦=.=叫毛西比你而+邊個開場你知吾知呀 ? 真係高估左你仲以為你係正野-,- 把口爤到咁 比admin你你想個ser幾日內gg? 個ser有!k嫁大佬-,- 你講d野係事實既話我話百兩金係靚仔來都係事實 ...

繼續放圖啦 我想睇下你仲有幾多

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:44 發表
繼續放圖啦 我想睇下你仲有幾多

more don't stop

有冇d再串d?

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:46 發表
more don't stop

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 02:47 發表
有冇d再串d?