32 123
發新話題

1.4 6 MineCraft 整合包 [暫停更新1.4.7]

[Close]

1.4 6 MineCraft 整合包 [暫停更新1.4.7]

這個整合包 已知有BUG的出現

1.無法進行單人遊戲

2.創造模式的生存物品跳出遊戲問題

-------------------------------------------------------------
Mods:
CodeChickenCore
NotEnoughItems (NEI)
rei_minimap (小地圖)
OptiFine (高清模組) [ZOOM功能 不想要的話麻煩在按鍵設定改別的按鈕]
InventoryTweaks (自動整理背包)
中文輸入(要是該伺服器沒有安裝中文輸入的話 [告示板是不能輸入中文的])

支援Sgtmine Skin

-----------------------------------------------------------
安裝說明:

這個整合包是自我解壓檔案
路徑預設為:C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\.minecraft
(如閣下MINECRAFT安裝位置不同請自行更改)

安裝之前麻煩請先備分,這安裝包將會刪除原先在你的檔案
Mods
Coremods
Bin
如有什麼遺失 我不會負責任

--------------------------------------------------------------------
麻煩都先看好所有說明及BUG及先備分再下載

要是沒有看清楚的話就下載並安裝 損失後果自負

下載地址(請按我)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

整合包於1月2日更新

支援 http://www.sgtmine.cz.cc/ 上載的Skin(不作教學了)
教學方面 請參考

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=555474&extra=page%3D6
(下載及開啟檔案部分請無視 本Mods已經作好)只需要上載你的skin 到該網站則可

1.4.7都就出(定1.5?)無咩用= =

引用:
原帖由 屎人 於 2013-1-2 12:11 發表
1.4.7都就出(定1.5?)無咩用= =
1.47 出左啦

1.46 /1.47 D MODS 插件全部可以共用同埋可以互相入伺服器

我挽唔番了

引用:
原帖由 ben987on 於 2013-1-2 19:25 發表
我挽唔番了
post 圖 點解會玩唔返 無人試過失敗囧.
你係唔係玩單人 最頂寫左單人唔support

如果你要玩單人既話刪左我個minecraft.jar就ok

同我私家既整合包差吾多
我裝既係
SGTMine Skin
Rei_minimap
InventoryTweaks
中文輸入
吾會選擇裝NEI

引用:
原帖由 ★夜飄冷 於 2013-1-3 07:17 發表
同我私家既整合包差吾多
我裝既係
SGTMine Skin
Rei_minimap
InventoryTweaks
中文輸入
吾會選擇裝NEI
NEI好處係指住樣物品禁R 有埋合成表咁解姐

引用:
原帖由 魔撒 於 2013-1-3 15:58 發表

NEI好處係指住樣物品禁R 有埋合成表咁解姐
係阿;但係咁樣就失去左Minecraft既意義啦haha
我都係靠自己先學到既

點解我一禁E>生存物品就會彈GAME?
有無方法可以解決,THX

引用:
原帖由 極品龜苓糖 於 2013-1-6 19:25 發表
點解我一禁E>生存物品就會彈GAME?
有無方法可以解決,THX
你好而加先見到你個回覆

一禁E[開物品欄]就彈GAME?

生存物品 唔係太明白

解決方法 暫時無 因為未見過情況

引用:
原帖由 魔撒 於 2013-1-7 02:00 發表
你好而加先見到你個回覆

一禁E[開物品欄]就彈GAME?

生存物品 唔係太明白

解決方法 暫時無 因為未見過情況
呢舊野..我是用開心版的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 極品龜苓糖 於 2013-1-7 13:44 發表

呢舊野..我是用開心版的
測試完成我自己都會彈

試下搵方法修理下先

懷疑係個自動整理背包問題

[如果你係伺服器既OP 其實[放大隻GAME可以直接係右手邊D物品禁左鍵領取]

加多個1下打完d木個mod

引用:
原帖由 Alum 於 2013-1-7 16:43 發表
加多個1下打完d木個mod
唔會加 原因係 伺服器冇裝 你打木都一樣咁既效果

32 123
發新話題