發新話題

[魔獸III綜合]    小丸子CLUB.收生♪(´ε` )

[Close]
唔好咁 老大花
陽光k3

can 入團?

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-7-28 21:32 發表
唔好咁 老大花
大佬KKK3 點收得起
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

引用:
原帖由 king♂風 於 2012-7-28 21:39 發表
can 入團?
你有團了

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-7-28 21:41 發表

大佬KKK3 點收得起
細佬黎渣:Q:Q:Q
陽光k3

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-7-28 21:46 發表
細佬黎渣
你係大佬 團長大人

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-7-28 21:49 發表

你係大佬 團長大人
=.=.=都係細佬黎個d咩king咩咩風個d成日恰我
陽光k3

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-7-27 12:01 發表

幾點左右先得
二 四 六 PM
I told the world one day I would pay it back.

引用:
原帖由     -zN 於 2012-7-29 09:04 發表
二 四 六 PM
你等陣出去定聽日去

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-7-29 09:26 發表

你等陣出去定聽日去
等陣。12點左右
I told the world one day I would pay it back.

引用:
原帖由     -zN 於 2012-7-29 09:36 發表
等陣。12點左右
..12點左右出去?

團隊:                    

我想入                 肯一齊玩未

我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我我
好煩!!

支持強團

發新話題