發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
[quote]原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-7-13 20:04 發表

要將成個file拉入去war3,先按setup
你有冇拉?

有啊 唔得

我唔知點做個圖片 你比個file ok?

我想問點ch格式

多謝樓主   整左好耐 K.O左了  

引用:
原帖由 我愛鄭恩智 於 2012-7-14 17:36 發表
[quote]原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-7-13 20:04 發表

要將成個file拉入去war3,先按setup
你有冇拉?

有啊 唔得
你去e到http://todian.sabi.tw/
上面深6色個例到按遊戲中顯示多國語言
之後跟住佢做就可以還完
引用:
原帖由 Tara‧智妍 於 2012-7-14 20:13 發表
我唔知點做個圖片 你比個file ok?
你唔識做..
點解係比file..?
引用:
原帖由 dEv0N 於 2012-7-14 21:10 發表
我想問點ch格式
條片講左
工口工口

引用:
原帖由 kc_hk 於 2012-7-14 16:01 發表
點樣可以改到淨係用呢個做介面?
唔知你講咩
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-7-15 08:20 發表

唔知你講咩
我淨係想用Nerubian呢個做介面,但開其他圖會用左其他做介面

引用:
原帖由 kc_hk 於 2012-7-15 16:05 發表

我淨係想用Nerubian呢個做介面,但開其他圖會用左其他做介面
點會開其他圖會變左第樣啊..
版面就係版面唔會變..
除非你係第2樣野唔係我果樣野
工口工口

我重新整多次得左啦~
thx~

點樣轉背景嫁 ~ 整左好多次唔得

引用:
原帖由 Curse.To-_ 於 2012-7-15 19:54 發表
點樣轉背景嫁 ~ 整左好多次唔得
比你Warcraft III\UI\Glues\MainMenu\MainMenu3d_exp比我睇
工口工口

感謝!

十分感謝大大,之前靜係用war3 styler整唔到,點知有大大其他網就得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我想問下係咪down完 直接放入魔獸個檔到定係在放入魔獸入面d檔!?

回復 253# 的帖子

第一個網down個zip入面既所有野、第二個網down個zip入面名為『UI』既file、第三個網down既zip既其中一個『選單配色』file既入面名為既『UI』及『Texture』file、第五個網搞掂轉換步驟之後既war3styler壓縮檔入面名為 既『UI』file、第七個網down完後個zip入面名為『fonts』及『ui』的file

以上我講既全部file和程式檔,也是直接解壓入war3 file

另外,第四個網既其中一個光環zip入面既『SpellAreaOfEffect.blp』(放入war3file入面既replaceableTexture入面既selection,之後改名) 、第六個網既話,down完『unifont』rar之後解壓入面名為『unifont』既file入war3個file後,入去war3入面既『unifont』file入面按setup安裝

明解未?(詳細既步驟,例如第四、五,六個網既步驟請睇翻條片)

點解第2條ling dowm唔到?.? 支持

發新話題