發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
轉左啦

引用:
原帖由 冰雪∮小月 於 2012-7-3 02:32 發表
我有個問題 轉左字型之後有d字睇唔到 重安萬國字都係唔得= =
點算 發生咩事?
名稱:魔獸字型替換包
大小:15.4 mb

日期:2008/9/14

作者:Todian

下載軟件:  

分流1  <= 本站空間 - 感謝 流連忘返 wasabi  站長提供空間

分流2  <= 如果Ziddu空間不懂不會用?沒關係這裡有 Ziddu空間下載教學 喲!

分流3  <= 如果Xuite空間不懂不會用?沒關係這裡有 Xuite空間下載教學 喲!
分流4  <= 如果Badongo空間不懂不會用?沒關係這裡有
Badongo空間下載教學 喲!
分流5  <= 如果Megaupload空間不懂不會用?沒關係這裡有
Megaupload空間下載教學 喲!

分流6  <= 如果Rapidgator空間不懂不會用?沒關係這裡有 Rapidgator空間下載教學 喲!

※使用說明:

執行 魔獸字型替換包 選擇魔獸所在目錄安裝。

※注意事項:

1.只適用 寒冰霸權中文版 硬碟版 或 光盤版 玩家。

2.強烈建議您在繼續安裝前退出所有其它正在執行的 Windows 程序。

3.可在遊戲內 "血量破千可正常顯示" 和 "英、日、韓、正體中文、簡體中文等各國文字(萬國碼)" 。

4.安裝後會在魔獸資料夾下開一個新資料夾:「unifont」, 安裝完成即會自動以官方字型(華康細黑體)替換目前字型, 並在遊戲資料夾內留下官方預設字型的備份 ( war3patch_nouni.mpq )。

※內容簡述:

此版100%相容WE地圖編輯器,故不會像其他版本造成衝突。
引用:
原帖由 芊羽櫻 於 2012-7-2 23:10 發表
拍片呢...請用完整改檔影片記錄好吧..
講真..無啦啦就跳下個步驟...
有的情況佢又唔同你講既情況...
真係...好無奈= =
試佐都唔多明點搞..
我都想,但拍片果舊野,一彈開多個頁面就6唔到
引用:
原帖由 nicholas520 於 2012-7-2 20:39 發表
我係vista的= =Wc3tyler果到應該點做
直接開就得
win7先要整
引用:
原帖由 芊羽櫻 於 2012-7-2 22:04 發表
我連第二個網都開唔到
我開到- -
http://www.hulkshare.com/qzgecc9pz6di

引用:
原帖由 081102216 於 2012-7-2 19:23 發表
我想問有無得還原嫁..
我整左個血好難睇..
睇得好辛苦
DEL左個2個FILE就得
工口工口

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-7-2 14:34 發表
變唔到191612
如果樓主可以可唔可以比個FILE我
我都想- -
但太大
你試下
放Wc3tyler入war3,之後再做一次,如果唔得既話..
我都唔知-3-
工口工口

樓主._.  我轉到光環  但係得中立軍用到  織田同_合軍  用唔到
幫唔幫到我

為什麼我已經把圖片TGA了 但係點解入到WAR3都係沒有背景

樓主可吾可以比一張tag左既圖片比我試下@_@thx

gd
正牙 :lol

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-7-3 12:48 發表
樓主._.  我轉到光環  但係得中立軍用到  織田同_合軍  用唔到
幫唔幫到我
咁神奇@@
我都唔知點幫你- -
可能係種族關係
你試下,DEL左佢放多次
並將佢改唒以下名
SpellAreaOfEffect 人類

SpellAreaOfEffect_NE 半獸人

SpellAreaOfEffect_Undead 不死族

SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈
引用:
原帖由 乂劍兒 於 2012-7-3 15:23 發表
為什麼我已經把圖片TGA了 但係點解入到WAR3都係沒有背景
有冇放MainMenu3D_exp.mdx 入去Warcraft III\UI\Glues\MainMenu\MainMenu3d_exp ?
好多人都冇放,
條片0.24

圖片格式不支援

工口工口

回復 153# 的帖子

我在VLAN重DOWN WAR 3 之後放入去開左都唔得,有沒高手教下

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-7-3 16:11 發表
我在VLAN重DOWN WAR 3 之後放入去開左都唔得,有沒高手教下
我係話,先將Wc3styler個d野解壓左入war3先,然後先再set個版面
工口工口

我放左了 但係都係冇背景 唔知你可吾可以比一張背景圖我試下呢@_@

引用:
原帖由 乂劍兒 於 2012-7-3 16:25 發表
我放左了 但係都係冇背景 唔知你可吾可以比一張背景圖我試下呢@_@
放多次
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

我想問點樣自訂WAR3效果 ?
你不懂得愛我!

引用:
原帖由 【Hyma】AvA 於 2012-7-3 16:45 發表
我想問點樣自訂WAR3效果 ?
點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
工口工口

我把圖片改了名放了入MainMenu3d_exp也把MainMenu3D_exp.mdx放了入資料夾 但係我開WAR3都係個背景白色

發新話題