發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-6-12 15:26 發表

這位會員就說到有見地既回覆~_~

我睇左個pv覺得條女好正
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2012-6-12 15:26 發表

我睇左個pv覺得條女好正
我睇左宣傳片 你都好正

哩幾日睇到f/z 19集都仲未知點解之前berserkser同archer打 (姐係打caster果陣)
之後又睇埋clannad 最後果集幾好笑幾得意 不過無啦啦插左個智代篇入泥

仲有未來日記都睇埋

幾時變左BL片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-12 16:54 發表
哩幾日睇到f/z 19集都仲未知點解之前berserkser同archer打 (姐係打caster果陣)
之後又睇埋clannad 最後果集幾好笑幾得意 不過無啦啦插左個智代篇入泥

仲有未來日記都睇埋

幾時變左BL片 ...
你諗多左- -"

睇多幾套神作就明...呢d野好閒

講返套未來日記

雖然有少部分弱弱地智 不過無咩冷場 都幾好睇  
係淨返由乃同雪輝果度開始我覺得比前果d集數悶d 可能因為睇佢點殺人幾有趣..
其實所謂悶悶地果幾集我又覺得幾有意思 仲有些感動
整體上來講都唔算話係晒左時間去睇 但係劇情有d急 快左少少咁

考埋聽日個ICT就沖埋d新番佢   加速世界、Fate Zero、奈亞子、冰果、白熊
同埋開左頭幾集又未睇晒既偽物語、原罪之冠

話說 白熊套野係咪唔太受歡迎 見佢話畫師停工抗議無人睇
但我又覺得佢幾吸引 雖然一集都未開

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-12 22:28 發表
講返套未來日記

雖然有少部分弱弱地智 不過無咩冷場 都幾好睇  
係淨返由乃同雪輝果度開始我覺得比前果d集數悶d 可能因為睇佢點殺人幾有趣..
其實所謂悶悶地果幾集我又覺得幾有意思 仲有些感動
整 ...
原來係咁,快d努力咁考完ict就睇返新番@@

只要用多d電腦ict自然會高分,加油,祝你拎到高分

一口氣煲晒兩季疆屍

第一季幾好, 萌點唔錯, 打鬥又打得入肉, 係劇情有少少跳躍
第二季我開始跟唔到編劇既思維 ....

友紀好正好j得

好似仲有一集未出

回復 1821# 的帖子

第2季好冇尼頭咁就做完

引用:
原帖由 CrAzY-傑仔xd 於 2012-6-13 22:26 發表
第2季好冇尼頭咁就做完
我完全接受唔到醉酒play蘿莉果part lor
引用:
原帖由 洛雪 於 2012-6-13 22:17 發表
好似仲有一集未出
應該係派福利的一集, 開始新章時間好像不夠

希望有友紀殺必死

引用:
原帖由 Reeve. 於 2012-6-13 22:34 發表

我完全接受唔到醉酒play蘿莉果part lor

應該係派福利的一集, 開始新章時間好像不夠

希望有友紀殺必死
其實未完...重有11 12 話...

只係BD定OVA化

不過第2季真係有好多位唔明白

岩岩睇完未來日記=.="
認真唔錯.
請問一下係咪有第2季
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2012-6-14 02:29 發表
岩岩睇完未來日記=.="
認真唔錯.
請問一下係咪有第2季
應該冇啦 唔係講哂啦咩?

引用:
原帖由 Reeve. 於 2012-6-13 21:45 發表
一口氣煲晒兩季疆屍

第一季幾好, 萌點唔錯, 打鬥又打得入肉, 係劇情有少少跳躍
第二季我開始跟唔到編劇既思維 ....

友紀好正好j得

...
友紀真係幾正

回復 1828# 的帖子

n年都吾見你上水
幫手整俺妹啦

發新話題