發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-5-31 21:10 發表

春奈都好普通...京子唔同D
係咩 但我好中意佢個髮型 仲有紫色眼

回復 1498# 的帖子

你老啦
緊係跟吾上
繼續毒把啦你

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-5-31 21:24 發表
你老啦
緊係跟吾上
繼續毒把啦你
e排好忙.冇時間毒
奇策士とがめ。

bm兄俾既LBEX已DL晒

之後係咪跟住哩兩個部分做就得?
引用:
1.把part1-22放在同一位置目錄,然後按part1->右制->解壓縮到Little BustersEXDC->進行解壓,一會兒更有Little BustersEXDC的檔案
(如果不能成功解壓,請自行修改檔案名,再試試,例子:xxx-party,xxx要全部檔都要一樣,而y就係1-23)
2.使用AppLocale把Autorun_rlsmm.exe的語言轉換成日本語,如果沒有AppLocale,可以去控制台地區語言,
在非Unicode程式的語言中修改成日文。
3,開啟Autorun_rlsmm.exe
4.看看有沒有變亂碼,如果沒有亂碼就按
5.之後改下路線(最好修改成沒有任何中文、日文的路徑,方便漢化),之後就當然就係OK確定下載啦
6.load....load...load...安裝完啦..就按離開。
引用:
漢化部份同上:

如果未漢化係開唔到隻遊戲!!
1.先安裝2010年7月22日的漢化包
2.先查看你的遊戲路徑的檔案有沒有日文或中文,如果有請先修改成英文或數字。
3.再查看你的遊戲目錄有沒有seen_cn檔,如果有就要刪除
4.(無需使用轉換語言程式,直接修改至你的遊戲目錄)
5.下載FZZhunYuan字型,內有兩種,自己選擇(是一種繁體字樣的簡體文字)。
6.把字型檔放在控制台->字型
7.開啟遊戲
8.再按Config
9.字體選擇
10.選Z07T 或M02T,然後按OK 。
11.完成玩得....

引用:
原帖由 shui541 於 2012-5-31 22:02 發表
bm兄俾既LBEX已DL晒

之後係咪跟住哩兩個部分做就得?

唔係...我2部份係一個MF載點 一個HF載點既教學...係其中一個...

係用左邊個載點先?? 等我手打教學比你

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-5-31 20:10 發表

係呀...係圖片入面..另存圖片..之後改副檔名成RAR...解壓就見到

算啦怕你搵唔到 直接比你

http://howfile.com/ls/bmbm0606/b00f7ab7/
我DL晒哩條LINK既野

洗白白豬 >> 搞搞豬

明天再裝埋LBEX

報告一下 Clannad睇到12  早抖

引用:
原帖由 shui541 於 2012-5-31 22:12 發表
洗白白豬 >> 搞搞豬

明天再裝埋LBEX

報告一下 Clannad睇到12  早抖
早抖88
我都岩岩好完晒rewrite100%
太正拉

引用:
原帖由 shui541 於 2012-5-31 22:06 發表

我DL晒哩條LINK既野
遲D教你點裝

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-5-31 22:19 發表
早抖88
我都岩岩好完晒rewrite100%
太正拉
你CTRL? 咁快100%=_=攻略定自己玩咁勁?

回復 1509# 的帖子

第一次玩線就自己玩..之後跟攻略
日日煲6-7粒鍾好快岩岩果個5/6/日/一煲足全日

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-5-31 22:26 發表
第一次玩線就自己玩..之後跟攻略日日煲6-7粒鍾好快岩岩果個5/6/日/一煲足全日
都估到架啦...如果自己100%晒無攻略 應該只有神大人先做到- -"

如果唔係幾個月都未必得

回復 1511# 的帖子

吾通真係慢慢黎咩
應該冇咩人甘有耐性掛...

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-5-31 22:28 發表
吾通真係慢慢黎咩
應該冇咩人甘有耐性掛...
係咁ctrl..沖呀- -

回復 1513# 的帖子

睇下d內容啦
睇埋好感動
靜流線我喊埋出黎
太__的ending(((吾識講

發新話題