發新話題

[魔獸III綜合] del

[Close]
多謝支持,重新收生中

比d臉智軒啦.........咁大個仲比人話小學....

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2012-4-23 20:38 發表
比d臉智軒啦.........咁大個仲比人話小學....
他一直都係小 學 雞~~~~~~~~~~~~~~囧係我心入面

大力一推

神奇地問下點先唔算小學呢

931禁你依加開左團._. 我係唔係可以入-.-

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-4-25 18:55 發表

有朝一日,你既智商升到中學再話你知
笑...'
小雞話人小雞...now play
我驚你連小雞都唔知點解呀...上左維基百科未呀
咪2為自己升左版主可以脫離小雞而個名稱啦...扮咩高智商呀

sup 931

支持
深潛拉.
無大事五好搵我.

你2隻狗仔炮夠未xd
我來是支持的
留名待跟進
IamZeRo_NuBeS

引用:
原帖由 ★StaRs☆_軒 於 25-4-2012 07:12 PM 發表
笑...'
小雞話人小雞...now play     (禁都串錯,真係HOW PLAY)
我驚你連小雞都唔知點解呀...上左維基百科未呀
咪2為自己升左版主可以脫離小雞而個名稱啦...扮咩高智商呀
我講過既野只有小雞
同埋小六雞,但抱歉我搵唔到小六雞點解   可能手快打多個雞字掛
小六就搵到反而想問下你,你上左維基百科未?

我亦冇講過我特別高智商,可能有人將正常人睇得太高
引用:
睇黎都未係時候話你知

上面都係講講笑而已,如果覺得有敵意,先道個歉   握手握手

上面似有罵戰...不過算...與我無關..

路過幫推

回復 27# 的帖子

NO,我一直都係當笑話講,但冇諗到有人甘認真

真係SORRY

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-4-25 21:21 發表

我講過既野只有小雞
同埋小六雞,但抱歉我搵唔到小六雞點解   可能手快打多個雞字掛
小六就搵到

我亦冇講過我特別高智商,可能有人將正常人睇得太高

睇黎都未係時候話你知

上面都係講講笑而已,如果 ...
...生後不久已有奔走的能力並跟隨母雞外出自行覓食,由於小雞自衛能力低,及需要依賴母雞的體溫保暖,牠們依然不能� ...當然就無法孵出小雞,通常在市面上買的雞蛋都是孵不出小雞的,因為都是未受精蛋;而一般鳥類的[[生理機制]]則與雞

禁樣仲唔係明挑釁??
小六雞我就當自己理解錯誤...咁以上呢?

如果暗串完人講句[上面都係講講笑而已,如果覺得有敵意,先道個歉]咁個個咁講咪唔洗負責任?

回復 29# 的帖子

真係sorry晒

我仲估你衷心黎祝福,黎得祝福就預左係fd,以為講得笑,點知係黎踩場

冇心串親你 最多刪除上述令你不安的對話

甘你係咪卵生動物?
生後不久已有奔走的能力並跟隨母雞外出自行覓食,由於小雞自衛能力低

當時回帖真的不知道用可愛的小動物來代入都會令你不爽=[

回復 29# 的帖子

你比人用小動物代入你..你都唔開心啦...

發新話題