發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 a1e5k11 於 2012-2-24 23:45 發表
我想問下點樣先有得2轉?????
玩家角色達到Lv300 10轉便可轉成2轉職業

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-25 00:11 發表

玩家角色達到Lv300 10轉便可轉成2轉職業
依家先2轉... 升lv路真係漫長

引用:
原帖由 a1e5k11 於 2012-2-25 00:16 發表
依家先2轉... 升lv路真係漫長
還好啦
只要你係打tank時唔死就會有exp分
覺得唔夠佢打ge咪唔好行埋去,由得d高lv去打囉
記住小心隻tank爆個時d流星雨
食tank ge exp都好快升lv ga la

法頓
唔好洗我檔案!!!!!
我家電腦完全連唔到線!!!!!!
唔知要等幾耐先連返線!!!!!

但係沒得連線同人玩,悶到死=.=

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-25 13:49 發表
法頓
唔好洗我檔案!!!!!
我家電腦完全連唔到線!!!!!!
唔知要等幾耐先連返線!!!!!

但係沒得連線同人玩,悶到死=.=
正常來說, 玩家紀錄是不會被洗掉,
也沒有XX天沒有連線刪除紀錄的設定
玩家突然沒有資料可能是LOAD很慢/BUG

加上, 如果玩家不見了資料也可找我回data

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2012-2-25 15:03 發表

正常來說, 玩家紀錄是不會被洗掉,
也沒有XX天沒有連線刪除紀錄的設定
玩家突然沒有資料可能是LOAD很慢/BUG

加上, 如果玩家不見了資料也可找我回data ...
家裹連線唔到......又要等......等左幾日都沒得玩.....真係想打爆個網路......

法頓幾時開sur server?
好耐之前玩過 好好玩

同埋我想試問呢, 點樣打tank先有效
我做心靈 打1隻tank得10k多少少傷害
但係人地有成50k

引用:
原帖由 a1e5k11 於 25-2-2012 05:39 PM 發表
同埋我想試問呢, 點樣打tank先有效
我做心靈 打1隻tank得10k多少少傷害
但係人地有成50k
你做生物可能有50k
你好

緊急修正:
修正使用彩卷抽裝備時會抽到自己擁有的裝備並將其變成+0的BUG
多謝玩家 juicy 回報

更新:
快速購買/賣出彩卷指令限定最多2500張
現在金錢的上限由2147483647降至2000000000
(防止金錢在計算上的BUG)

2/26號更新:
由於奧米加導向炮α研究重製中, 所以暫時無法使用

回復 567# 的帖子

e~ 個上限2147483647咁零叮ge~_~

場主用緊咩版本?升左2100唔見你個場

引用:
原帖由 諾艾 於 2012-2-26 19:53 發表
場主用緊咩版本?升左2100唔見你個場
title title,
it's 2092

回復 570# 的帖子

死啦=口=
咁我玩住單機先啦=3=

引用:
原帖由 諾艾 於 2012-2-26 22:32 發表
死啦=口=
咁我玩住單機先啦=3=
u can edit the file
\\Left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf
from 2.1.0.0 to 2.0.9.2
^_^

發新話題