發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:58 發表
隊長mode放在團戰中...

不知點打...
暫時未見團戰有
感覺上多左對翼吾似信長圖 haha
我還記得 我們的約定 ;)

回復 89# 的帖子

咁如果街埸系咁的話呢?仲有團戰系吾會用呢隻圖.因為平分資源已經違反左規則
至於你話雙方主力都系隊長就會有更多問題出現
EG.1.對面隊長吾系主力位
2.英雄平衡方面又再次出現問題.假如你知道之前有一排團戰系冇腦陣長霸的話.冇腦陣既風氣又會番番泥.佢所加既野都系硬英主力岩用

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:52 發表
就係有人出聲 先有呢個帖....
你都唔明我講乜。

如果佢出新英唔係太___既話

我諗佢唔會出呢個帖囉。

你都唔明個分別

強大字海
支持作者 .

好多朋友係msn問我   直話↓
-點解你咁0_9係vlan同班小_雞係到嘈  
-反正比班友咁搞法信長都遲早沒落
-點解你咁白痴同班vlan仔係到辦論

我答:
因為我覺得我仲可以為vlan出一分力   就算唔識整圖都好
因為vlan係我第一個玩信長既平台  係入面我識到好多人
因為vlan令我不捨信長  所以我想挽回

就算我係vlan唔出名  冇名利都好  但我講既野
總好過d有名利/出名既人出黎剩係識講兩句偉言  然後就以為自己岩晒

好多人係到嘈   話我冇權力講乜都係假  講既野唔可信
一味係到話我主觀  刷作者鞋  

我又想問下你地班人  
vlan冇人整圖  冇人再管信長版  最後損失會係邊個|
(有人白痴到以為vlan一定會有vlan信長盃)
有冇諗過背後原因係d乜
我想你地反省自己既原因唔係我想上位  
係想你地明白每樣野都有好有唔好  作者改得一定有原因
你地猛捉我表達方式/字錯  都冇用嫁喎  咁係咪解決到信長既問題先
有破壞冇建設   我承認講既野有d偏激  
但偏激既原因都係你地班人一味係到嘈  嘈又唔係為信長著想  剩係認為嘈贏左就贏人  

講真  點解信長會愈黎愈小人玩
1.小變化
2.所有人玩都係為贏
3.認為就快沒落
4.冇左以前個種感覺(自己諗)

係咪真係因為作者改到咁而冇人玩  應該大家心裡有數

ps:你地係咪好想玩返最舊個隻紅版11.2b?
入圖慢
冇得放裝
出技疾
d技樣衰
買貨要慢慢禁
買裝要放落英雄合
......

唉  人地俾意見你就自己吸收自己分析自己過濾啦 開埋Post係道駁依樣駁過樣做乜姐
人地咁打你咪咁睇囉  說話難聽咪當耳邊風囉  使唔使開post發牢騷丫

當然好多野改版左之後都方便左好多好玩左好多啦  但係改英雄技能真係要小心去平衡囉

咩都吾知.
我系黎支持ace的
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

講真隊長模式我真係唔覺有咩問題=.= 每邊1個
其實我都係黎支持ace的
我記得我愛過 也懂了 你感情上的轉折
淚濕透了紙鶴 愛斑駁了顏色
而我的心被撕裂般拉扯

其實....d人都要假設自己係要用
但佢真係有得選擇用定唔用.....覺得唔掂既..咪唔好用囉...
就好似加煙稅咁(m_ng少 mode).你依然仲有得揀..食..定係唔食....冇衝突
跟住又話...d人開完場...無啦啦唔用就會有人走場
最後又係玩返13.0c
但唔知點解...玩13.0c果班人又要返黎嘈
e+係vlan入面見到c同d圖.都唔出奇.....都冇諗過統一
所以我建議作者整一張冇隊長既d圖...同一張有既d圖.....分別在於名.等人入場可以易d辨認
想玩就玩...唔想玩就唔玩...但其他功能可能一樣
而再等下一次用邊張圖反應比較好...再發展落去
可能會比較適合,所謂既滿足更多人

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-20 02:06 發表
好多朋友係msn問我   直話↓
-點解你咁0_9係vlan同班小_雞係到嘈  
-反正比班友咁搞法信長都遲早沒落
-點解你咁白痴同班vlan仔係到辦論

我答:
因為我覺得我仲可以為vlan出一分力   就算唔識整圖都好
因為vlan係我第 ...
每一隻遊戲也會有完結的時候!我們會回應, 代表什麼?

大家其實都是一致, 但當出現Y的時候, 你當然會選擇自己的方向

但你發覺自己是站在少數群入面, 你會覺得自己是錯嗎?我不敢說

但點解你唔企去多數群入面?連成一線。反而要多數群去就你們?

理解到就理解, 理解唔到就算~~~

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-20 02:18 發表

每一隻遊戲也會有完結的時候!我們會回應, 代表什麼?

大家其實都是一致, 但當出現Y的時候, 你當然會選擇自己的方向

但你發覺自己是站在少數群入面, 你會覺得自己是錯嗎?我不敢說

但點解你唔企去多數群入面?連成一線。 ...
你講四行野  都係想講小數服從多數姐係咪

你自己去睇下我個post  自己數下  有幾多個係反對  係幾多個係支持先講多數小數依樣野好冇

第2樣野   係咪小數一定要服多數   咁有5條友叫你1條友去跳樓  咁你唔服多數  去跳樓??

價值觀既問題   你完全放左係   認為多人就係岩  小人就係錯   完全唔識自己分析黑同白

只能說   你只是一位  隨波逐流既人  

(唔係話我特別   特登想挑戰主流  )
只係想講  你地依d主流  而冇建設既人   就好似長毛咁
一味剩係識講粗口同鬧大台   完全冇實質建議出到黎

完全唔會講下作者做得有d咩好   而偏偏要去講作者有d咩做得唔好  原因在哪呢  自己諗好了

支持  
資詢大家咪好!

免得太獨裁

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-20 02:21 發表

你自己去睇下我個post  自己數下  有幾多個係反對  係幾多個係支持先講多數小數依樣野好冇

第2樣野   係咪小數一定要服多數   咁有5條友叫你1條友去跳樓  咁你唔服多數  ...
小數服從多數!投票為除去隊長居多
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=503320&extra=page%3D1

其實我覺得新圖都可以接受
1. 隊長mode係雙方願意開先會開,fd戰/街場可以接受到 街場就應該開場前傾好..
2. 資源分配方面 都系可以選擇開定唔開 我覺作者係有諗過哩個mode系減少中後期35re既情況 大家都知喇 打到後期 當劣勢個方走2個 通常唔會揀3路 直接全頻1句 35re!
3. 其實又唔係最後1版,而且大家接受唔到既大可以繼續玩c版 c同d版既分別只系多左2個模式同-amh姐 何必要咁激進呢

引用:
原帖由 花汶 於 2012-1-20 02:21 發表

第2樣野   係咪小數一定要服多數   咁有5條友叫你1條友去跳樓  咁你唔服多數  ...
你要我去數Post前, 不如我問返你!不如你自己去數返, 有幾多人玩C版與D版?

我冇話你地錯!你地有你地道理, 但係代表我地冇道理?好多野都有唔同一面~

你都開始發現信長開始沒落了, 你地仲要搞分化, 呢個係好?定係壞?你可以有乜解決方法?

定係你想多數人果一方, 企去你果一邊?跟你唔跳樓?搞笑比喻

發新話題