發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 王安石. 於 2012-1-20 01:40 發表

人地要威你吹_o張?
解釋數憶次,我要上位,我要威,我絕對唔會用依種方法
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:44 發表
出左新英 可能仲會比人插得仲勁
咁最少, 開頭我會想試囉!明唔明個分別。。。

回復 76# 的帖子

+1 上位 上黎要鬼用咩 係咪先

我地又唔係實力勁 出下聲 就比人話上位 要威之類

一係咁 佢咁勁 出黎見下面囉 係咪先
你好

回復 77# 的帖子

勁既 有人話不平衡

廢既 有人話出黎做咩呀

中肯講聲

就好似隊長mode

真的太屈了
你好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:49 發表
勁既 有人話不平衡

廢既 有人話出黎做咩呀

中肯講聲

就好似隊長mode

真的太屈了
聲就一定會出, 好出奇?

唔通你想冇人出聲?

回復 80# 的帖子

就係有人出聲 先有呢個帖....
你好

引用:
原帖由 siubo 於 2012-1-20 01:21 發表
= =下,講真呢,我係03 \02玩 佢地開隊長之翼,d人無出過聲,一樣咁玩
平衡同唔平衡有咩分別? 人地信長 隊長  ,我地 宇美係隊長,但我地一樣win左
  完全feel唔到有幾唔平衡= =多個能量,你玩到後期都真係差唔得幾遠啦:han ...
假如實力相若,用團戰做例子.宇左隊長.神完隊長

吾系多個能量剛咁簡單.神完一開波加3技再有加10能力.你諗諗有幾硬.仲要受到傷害減少5%.死左都減少復活時間25%.出泥食冰再肥.總傷害輸出會增加5%.配合三技10能力值加上前期食冰會快幾多.之後再開大夾埋1技,打人爆塔又會幾痛呢?
自己諗下拉.吾系話下下張團戰拎出泥講.都要你街埸有更加更有力既講法證明先得架

領袖之翼效果:
總傷害輸出會增加5%(僅對部隊生效)
受到傷害減少5%
增加全能力10(白字)
減少復活時間25%

哇字海 :hug:

引用:
引用:
原帖由 Xan_W 於 2012-1-17 00:52 發表
測圖人員除左試圖
玩隊長模式果陣5覺得有吾平衡咩?

不如你入黎幫手試? (認真)  
我都想
上次sd哂d建議比你就潛水0回復
扣夠我分未7投7投7下7下

回復 84# 的帖子

開個創意區出黎

都冇用啦 你有你講 佢有佢做
你好

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:28 發表
本人作最後一次問你
你這句有什麼重點

cp點解唔壓得- -
如果你用直江(其他cp英都可以)cp,可以加快cp速度,把對手cp壓住
也令cp進行gank的成功率大增
也令到一些前版不合適cp的英雄可以cp
令信長加多新意 ...
gank是指越路殺人
cp果個gank人係wrong concept

我第一次見到字海睇吾哂

咩版都冇問題 反正團戰仍然沒變
我還記得 我們的約定 ;)

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:44 發表
出左新英 可能仲會比人插得仲勁
插呢就系你呢D人插既.吾好令人拎講.你打部份人會好D

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2012-1-20 01:52 發表

假如實力相若,用團戰做例子.宇左隊長.神完隊長

吾系多個能量剛咁簡單.神完一開波加3技再有加10能力.你諗諗有幾硬.仲要受到傷害減少5%.死左都減少復活時間25%.出泥食冰再肥.總傷害輸出會增加5%.配合三技10能力值加 ...
第一,你都識講係團戰- -如果有人咁無腦用宇左做隊長,係佢無腦,唔識利用依個模式.
第二,你用ge例子好唔岩,你ge例子天,地之差.     如果雙方隊長都是主力.局面都係一樣.
引用:
原帖由 HDXZ 於 2012-1-20 01:55 發表

gank是指越路殺人
cp果個gank人係wrong concept
小弟見識小,只知2個名語都通用

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

回復 87# 的帖子

隊長mode放在團戰中...

不知點打...
你好

發新話題