發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:28 發表
本人作最後一次問你
你這句有什麼重點
我講左想搞大件事 你又得把口無行動想點姐?

4日   
可以睇到作者幾咁有心機   
招人玩台服LoL~~

回復 60# 的帖子

咁又點??

香港人有言論自由
你好

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:29 發表

我講左想搞大件事 你又得把口無行動想點姐?
你的回答等於廢話
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 阿爾 於 2012-1-20 00:25 發表
會員4:神聰

本來就唔洗回你. 都唔知你開帖做乜.

對唔住我真係好鬼贊成你講既呢句

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:31 發表
你的回答等於廢話
都話你得把口啦!又扮晒野話我搞大件事就出聲!咁我又講左想啦 你又唔行動得個講字 你真係on_得啖笑

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:10 發表
唉 有我名字了

咁不如咁啦 作者有冇自己去街場玩過??

你玩幾場 包你崩潰
我代佢答.有

引用:
原帖由 阿爾 於 2012-1-20 00:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4909576&ptid=504567][/url]
捱插式上位? 講既野又係主觀到不得了
當你開始做既時候, Vlan都幫你宣傳好晒。
你會想像到你未來會比人插?搞笑?
引用:
原帖由 阿爾 於 2012-1-20 00:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4909576&ptid=504567][/url]
咁你應該去搵D好鍾意乜野都從團戰角度出發既人講.
你整得呢個模式, 你就係果D人囉!唔該~~
引用:
唔試點知實際情況? 紙上談兵. 永遠必然?
當試機會也沒有的時候, 你會還覺得不是必然?
引用:
歪理?
何有歪理?點解要遊行示威?示威係咪同你係屋打個電話一樣?

回咁多人為乜, 人地打咁大篇野, 你先回人地1~2句,
其他冇講果D, 姐係無言以對?你唔好同我講辛苦又乜又物
因為你要做既話, 唔該同我認真D~

話人主觀同時, 你有冇諗過邊個先係主觀諗法?

回復 67# 的帖子

係既話 有冇睇過街場既人 對新圖既反應
你好

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:33 發表

都話你得把口啦!又扮晒野話我搞大件事就出聲!咁我又講左想啦 你又唔行動得個講字 你真係on_得啖笑
你最威喇
最醒目係你
你win 哂
gg,全vlan你最勁
我行動早做左
都叫左你等等

唔會再回答你
引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-20 01:35 發表

當你開始做既時候, Vlan都幫你宣傳好晒。
你會想像到你未來會比人插?搞笑?

你整得呢個模式, 你就係果D人囉!唔該~~

當試機會也沒有的時候, 你會還覺得不是必然?

何有歪理?點解要遊行示威?示威係咪同你係屋打個電話一樣 ...
呀爾出面回答算最好
洗唔洗打論文出黎同你講- -

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 ws952952 於 2012-1-20 01:32 發表
引用:
原帖由 阿爾 於 2012-1-20 00:25 發表
會員4:神聰

本來就唔洗回你. 都唔知你開帖做乜.

對唔住我真係好鬼贊成你講既呢句
人地要威你吹_o張?

我睇哂你打既文

雖然你話冇試過又點知得吾得呢樣野的確系重要

不過有時有D野吾系下下都要做左先知.正如你亂過馬路可能會比車撞一樣.

吾通你真系去試下亂過馬路先知道會比車撞?一個正常人系識得分析.偵探呢樣工作都證明到

好多野都要推理.雖然我的確一次都冇玩過你呢次隻新圖.不過睇番D人既回應

我覺得AMH呢樣會疾機應該要正一正佢.同埋領袖之翼的確會引起太大爭議.

雖然你話就算D人吾受.都會有人會去用.冇錯.呢樣我吾反對.

但系我認為你真系吾好點能力值落去.因為街埸D人實會爭崩頭-團戰我諗應該冇人會用新圖

另外.你話走埸平分資源.我覺得呢樣吾系優點.

因為會令人覺得就算走埸都吾會過份.分番錢姐.令慣左走埸既人更加覺得冇所謂等等

最後.我諗上下軍增加一隻新英雄沖擊性會遠大過技能轉變.

因為D人始終鐘意新野多.我都吾例外(因為信長之野望呢隻圖真系好耐冇新英)

回復 72# 的帖子

出左新英 可能仲會比人插得仲勁
你好

好簡單
咁大改動冇投票權已經係共產黨所為
而且咁多人反對隊長模式
都知咩事喇
因為同本身我地香港人玩既信長之野望已經有所變質
點解之前vlan開左個s版ser
我地係s版ser都係玩b版?
因為我地大部分玩家已認為跟本同之前玩既信長唔同左
珍惜眼前

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:36 發表
呀爾出面回答算最好
洗唔洗打論文出黎同你講- -
都係果句, 你要做既話, 唔該同我認真D。

發新話題