發新話題

回應下 (最後更新2012/1/22)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
阿爾憤怒了;;
講真;;我都吾明有咩好嘈
整出黎玩咪玩lor;;玩左又吾會死既

@@

= =下,講真呢,我係03 \02玩 佢地開隊長之翼,d人無出過聲,一樣咁玩
平衡同唔平衡有咩分別? 人地信長 隊長  ,我地 宇美係隊長,但我地一樣win左
  完全feel唔到有幾唔平衡= =多個能量,你玩到後期都真係差唔得幾遠啦

係咪姐係

玩就留
唔玩就走

引用:
原帖由 HDXZ 於 2012-1-20 01:17 發表

主觀.
主不離觀,觀不離主,又何謂主觀?』-

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:20 發表
咁你有冇試過 走一個 之後佢地d裝升左lv 咁 出哂神

再加上 前期 就送1900 壓到d人________

咁你又有冇試過對面5份收入5份兵力打4份收入4份兵力的滋味

至於果對翼又真係過強... 但係應該未至於壓到d人_________掛

利申:未玩過13.0d

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:20 發表
咁你有冇試過 走一個 之後佢地d裝升左lv 咁 出哂神

再加上 前期 就送1900 壓到d人________

雙方都有一個隊長,都係一路壓一路- -仲想點.平衡基本上無改變
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 ﹎某興 於 2012-1-20 01:21 發表
主不離觀,觀不離主,又何謂主觀?』-
咁你唔客觀呢?

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-15 22:52 發表
13.0C 都冇咩問題 出新圖做咩-.-
傳統手機都好好用. 你快D去換返部用啦.
新式手機好危險架. 幅射高. 潛在危險性大. 隨時會爆炸呀.

我而家用緊好舊既手機
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:24 發表
引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-15 22:52 發表
13.0C 都冇咩問題 出新圖做咩-.-
傳統手機都好好用. 你快D去換返部用啦.
新式手機好危險架. 幅射高. 潛在危險性大. 隨時會爆炸呀.

我而家用緊好舊既手機 ...
傳統=黑白,你部有幾舊?

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-20 01:01 發表
好似我咁
開個貼比成幫無重點ge人炮
佢地真係好無聊
咪搞笑啦 ok?智仔哥 係唔係仲唔認衰?下?仲要嘈?

引用:
原帖由 阿升 於 2012-1-20 01:23 發表

咁你唔客觀呢?
總之一句講曬『全部刀係阿升的錯!』

回復 54# 的帖子

你講果部 我都好可惜 前幾年仲用得 但佢退休了
你好

回復 51# 的帖子

紅色 橙色 一定要打路?

唔可以cp?

咁如果 紅打路 橙cp 點壓??? 橙係玩搶cp?
你好

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-20 01:26 發表

咪搞笑啦 ok?智仔哥 係唔係仲唔認衰?下?仲要嘈?
本人作最後一次問你
你這句有什麼重點
引用:
原帖由 花文. 於 2012-1-20 01:28 發表
紅色 橙色 一定要打路?

唔可以cp?

咁如果 紅打路 橙cp 點壓??? 橙係玩搶cp?
cp點解唔壓得- -
如果你用直江(其他cp英都可以)cp,可以加快cp速度,把對手cp壓住
也令cp進行gank的成功率大增
也令到一些前版不合適cp的英雄可以cp
令信長加多新意

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

一個POST見識到香港人

發新話題