發新話題

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

[Close]

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

:handshake:handshake

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

你開小陣呢d post咪得囉..
系度做英雄

已閱                              

引用:
原帖由 219262377 於 2012-1-18 01:01 發表
你開小陣呢d post咪得囉..
系度做英雄
你想我回答你的問題,請你先回答我問題
你為信長付出幾多

你覺得有.就同我講

相信今次問題係最大 嘈得係最勁
唔信?自己試下果對翼

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-18 01:03 發表
相信今次問題係最大 嘈得係最勁
唔信?自己試下果對翼
懂不懂變通!無一件事,有樣野,有最好同最差
平時又話信長有幾悶有幾悶!
依加有新模式又唔滿意!

你又為信長令出左幾多呢

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 01:03 發表
你想我回答你的問題,請你先回答我問題
你為信長付出幾多

你覺得有.就同我講
我為信長日日付出4-5個鐘頭打 算吾算阿 神聰
系度打篇野黎講經..論壇系比人自由咁講嫁喇
咩有冇腦..話吾話作者..

其實唔鐘意對翼既
自己霸住個紅色/橙色 唔開翼咪得囉
1味嘈對翼無意思

霸唔到紅橙?
自己開場囉
怕人地無翼玩走場?
開波前講定唔玩翼囉
當然唔排除有高手玩玩下唔夠打就用無翼玩哩d藉口走場
之前幾十萬人係度講xxx mh xxx mh
依家加個-amh落去 到底有幾多人讚佢好呢真係?
究竟係1味反對翼既問題丫
定係用5到mh問題呢?

之前又話邊個邊個走場個箱好多錢好多兵力啊乜乜物物
依家可以開心share又話唔公平
哦 打少個4打5又叫做公平啦一定
aal izz well..

對翼幾型冇乜問題

引用:
原帖由 219262377 於 2012-1-18 01:08 發表

我為信長日日付出4-5個鐘頭打 算吾算阿 神聰
系度打篇野黎講經..論壇系比人自由咁講嫁喇
咩有冇腦..話吾話作者..
懂不懂規矩!
自由

我同你講自由,
作者開新圖出黎
你有自由唔玩
無人咬你食.
咁d人又要嘈?
有不了唔好玩新圖.

你話你有自由係vlan發言.
咁我夠有喇,你又話我?

你付出,4-5個鍾?
哦.你覺得4-5個鍾好勁?好威威?
咁叫付出?
如果無人真正付出比信長.
你依加就會有4-5個鍾比你"付出"?

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 01:14 發表
懂不懂規矩!
自由

我同你講自由,
作者開新圖出黎
你有自由唔玩
無人咬你食.
咁d人又要嘈?
有不了唔好玩新圖.

咁我夠有喇,你又話我?

你付出,4-5個鍾?
咁 ...
我宜家有吾玩新圖?
我系不滿意新圖咁..我黎vlan講 有錯咩..你腦缺?
我付出4-5個鐘黎打信長 有說勁同威咩?
我現在明不爽你呢d類型post only

引用:
原帖由 神聰 於 2012-1-18 01:14 發表
懂不懂規矩!
自由

我同你講自由,
作者開新圖出黎
你有自由唔玩
無人咬你食.
咁d人又要嘈?
有不了唔好玩新圖.

咁我夠有喇,你又話我?

你付出,4-5個鍾?
咁 ...
如果唔係大家都對信長有團火係個心度,又點會有人出來講野
鬧,都只係因為真係有野做得唔好,
如果d人鬧錯,未當耳邊風lo,比人鬧兩鬧又唔會跌左你一忽肉ge
如果真係有地方做得唔好,就唔好講咁多,行動勝於言語
問心果句,你信做得好仲會有人鬧?(前設係所有人都係正常人,冇on 9)
btw,vlan e+走場問題超嚴重,走場率仲高過**廣告**,一見到d___走場真係想打7佢,

場主想必系傳說既鍵盤戰士之一
你問我地為信長付出幾多。樓主我問翻你
你又為信長付出幾多。系到炮兩句就等於付出定系你想上位;(
你抱住咩心態開泥個poz我五肯定,我都五想考證。
我只系想問翻你
樓主。你打篇甘既野又為信長付出左D咩呢

你咪又係其中嘈既一個.醒下啦=.=

我只係想講
每一樣野都,有人鐘意 有人討厭
唔可能100%滿足晒全部人
更加唔能夠滿足一開聲就話 廢圖垃圾更新白痴隊長模式果D人

發新話題