發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 LKW_823 於 2012-1-16 00:07 發表
如果吾開咁整黎有咩用?
你估有幾多人會為左呢個所謂昸隊長模式走場?
你吾打
人地打
咁你點
咁姐系開定吾開?
5個話開
5個話吾開
就算9個話開
個2條粉皮事但一個吾打
又無用
淨系果2個想開
其他吾想
咁又點?
系咪好公 ...
中肯哥

引用:
原帖由 Beeno=] 於 2012-1-15 16:50 發表
有2個問題

第一:隊長走場咁點玩 姐係一隊有隊長 一隊冇隊長 公平在那

第二: 打-amh會整到人行唔到 咁如果對面係冇品玩家  唔夠打果陣 係咁-amh 咁點 ...
輸入-AMH可以開啟,隨後60秒均不能再
邊隻眼見到行唔到?

我由今日出帖個幾鐘睇一次,你地仲傾緊^_^

改板辛苦係人都知 但係批評就一定會有 你自已既心理質素好唔好一野就露哂底
(聲明冇針對某位測圖員=]驚觸動到佢神經)
呢次改板係有創意 但係好同唔好就兩回事 就好似d人批評你 但係冇人話佢地唔體諒你
唔好自已先入為主先

[gag]下次出個天神模式 全場無敵 紅橙自已爽
跟住就叫人 唔鐘意咪唔好打指令囉=]
都係抄人地果句 咁你又整?

隊長加既能力針對系主力英到= =
法師+總傷 抗傷 全能力好似變到冇乜用甘..
甘樣只會令義龍呢類主力英雄更加強橫..
前期全能力+多10 又難殺 連力英吾夠魔既問題都解決埋
唯一好在 要雙方打-LD先開得
均分資源其實呢方面做得系好左..
但系個-AMH 我玩左場覺得好煩= =
D人系咪亂禁 狂出提示..
同埋吾知點解有人-AMH果下會疾左一疾
仲有英雄返生 E+變左做提示 吾自動F1返隻英 好吾慣...
出左世都吾知..

個人覺得C版比較好= =
be豬-3-

似bug 隊長
I LOVE 太妍[/color]

引用:
原帖由 LKW_823 於 2012-1-16 00:07 發表
如果吾開咁整黎有咩用?
你估有幾多人會為左呢個所謂昸隊長模式走場?
你吾打
人地打
咁你點
咁姐系開定吾開?
5個話開
5個話吾開
就算9個話開
個2條粉皮事但一個吾打
又無用
淨系果2個想開
其他吾想
咁又點?
系咪好公 ...
我都覺街場開唔開英雄模式既選擇都已經有困難
食花生 好開心

隊長模式好5公平囉      

完全不滿意d圖的視野效果
將各人既視野收縮了  畫面比例也X大了
影響了整個信長之野望既對戰過程

引用:
原帖由 黑手然 於 2012-1-16 02:10 發表

我都覺街場開唔開英雄模式既選擇都已經有困難
講得好    D圖說是現在測試中
看時間的流逝   玩家的反影是什麼  再作決定吧

紅色及橙色打-LD可以開啟(滿10人),開啟後紅色及橙色玩家將成為隊長
隊長可於選取英雄後選擇以下指令的其中四條,包括有:
「發動攻勢!!」、「立刻回防!!」、「全速前進!!」、「撤退!!」、「進行治癒!!」、「救援需求!!」
「保持陣型!!」、「分散陣型!!」、「堅持一會兒!」、「進行拖延!」、「集合!!」
仲有乜鬼野翅,隊長+全能復活時間減少

姐係咁我唔想笑9個作者
搞咁多呢d既無腦既野
不如改下模組好過

基本上
正方就剩係識話人批評批評叫反方禁叻既去做去制圖
1係就叫反方轉去玩其他地圖什至唔好玩離譜叫反方轉玩lol

領袖之翼又強化左無腦英雄 =(''

敝團平凡 玩無腦英可以更上一層樓了.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

太SM啦= ="
服部半藏 -

發新話題