發新話題

紅版11.2b-現今既13.0D

[Close]

回復 14# 的帖子

例如?
http://ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
意見,唔好得個講

引用:
原帖由 hhjj22 於 2012-1-16 00:38 發表
例如?
http://ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
意見,唔好得個講
9鬼  島左   本願寺顯如  齋藤朝信   到e家都冷門
引用:
原帖由 [RaKioN]-細〞 於 2012-1-16 00:38 發表
我係呀-3-
甘岩呀
同志

引用:
原帖由 Xan_W 於 2012-1-16 00:36 發表

吾明

可能你只係見識過無腦陣
紅版開始玩既玩家先知道

舊英都味改好
一個仲有碎石斧年代既信長
後來好似係8.5(唔肯定)刪左了

引用:
原帖由 紅白藍 於 2012-1-16 00:33 發表

係碎石年代玩家
哇 同志
John王 -

回復 17# 的帖子

姐咁,接近次次改戈時呢,島左都係慢慢改變緊
至於本願寺顯如,我唔覺有咩冷門
再講9鬼同齋藤朝信,係平衡區我睇唔到有人講過一個可行,比較好的方法
作者接近爆腦去諗新野
你地就一味講唔好,膠野,垃圾,唔理我地意見
所謂意見係咪豬肉刀同豬兜

引用:
原帖由 hhjj22 於 2012-1-16 00:48 發表
姐咁,接近次次改戈時呢,島左都係慢慢改變緊
至於本願寺顯如,我唔覺有咩冷門
再講9鬼同齋藤朝信,係平衡區我睇唔到有人講過一個可行,比較好的方法
作者接近爆腦去諗新野
你地就一味講唔好,膠野,垃圾,唔理我地意見
所謂 ...
sorry  我平時係平衡區都有出聲
同埋   冷門英既定義係
好少人會特登揀選e隻英
吾通你場場見到本願寺?
仲有  乜改過島左近咩   仲係甘冷門既
之前作者改英雄我覺得係好事  bug只不過係味修正問題
我都無嘈過

引用:
原帖由 Xan_W 於 2012-1-16 00:51 發表

sorry  我平時係平衡區都有出聲
同埋   冷門英既定義係
好少人會特登揀選e隻英
吾通你場場見到本願寺?
仲有  乜改過島左近咩   仲係甘冷門既
之前作者改英雄我覺得係好事  bug只不過係味修正問題
我都無嘈過 ...
一定要場場見先唔叫冷門,咁好多英都叫冷門啦
島左係13.0C:島左近T技改為每束火焰可進行獨立傷害,並提升其緩速效果12→21%
          13.0D:島左近大技 [炙炎烈火] 調整傷害範圍
咁叫冇改?
至於我都冇講你嘈,想講下VLAN D人姐

引用:
原帖由 hhjj22 於 2012-1-16 01:00 發表
一定要場場見先唔叫冷門,咁好多英都叫冷門啦
島左係13.0C:島左近T技改為每束火焰可進行獨立傷害,並提升其緩速效果12→21%
          13.0D:島左近大技 [炙炎烈火] 調整傷害範圍
咁叫冇改?
至於我都冇講你嘈,想講下VLA ...
你夠係vlan人   真係著手改英雄就睇下平衡區啦

我由4.幾開始玩  

引用:
原帖由 kenwong008 於 2012-1-16 01:02 發表
我由4.幾開始玩  
我味有你msn   毒_

認同認同

支持大佬lake

島左近招大範圍改到2000啦 嚇下人都應該夠用既

55   有d真係改左好似無改甘

引用:
原帖由 紅白藍 於 2012-1-16 00:47 發表

一個仲有碎石斧年代既信長
後來好似係8.5(唔肯定)刪左了
緊係啦... 果時上3 & $# 勁屈
之後係唔係轉左做吉吉