發新話題

反對新圖內容.違反信長本身既意義.

[Close]
引用:
原帖由 冰火激情夜 於 2012-1-15 17:19 發表

有意見先有改進
老7你出左幾多力姐?意見又5見你俾
咪係到扮正義能喇
人地而家唔係比意見咩
你咪係到扮正義**粗口**啦

點解作者今次唔平衡英雄?
還有很多弱英雄 eg 石田,九鬼,足利等
均分資源功能
e樣我就真係笑左
紅色走左場咁點?
橙色走左場咁點?

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-1-15 17:27 發表
均分資源功能
e樣我就真係笑左
紅色走左場咁點?
橙色走左場咁點?
+1紅字重點加多一個
同意  

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2012-1-15 17:27 發表
均分資源功能
e樣我就真係笑左
紅色走左場咁點?
橙色走左場咁點?
足利九鬼石田弱 ?_?
願你亦看清楚

引用:
原帖由 Yeungcm915 於 2012-1-15 17:16 發表
有小數人唔係人?
你想用就用姐  而家多出黎又點先
左到你咩
我再講多次
為少數人而服務』???

隊長件裝可以除左洛黎?咁如果後期有神刀,咁要翼好定要神刀好?
除左神刀又冇得F2-F5?

由佢出左F13,已經唔多想玩.
服仔平地直拉都可以變L拉,
真係寧願原地踏步好過

我覺得今次改版最5可以接受既係番生快個部份
其餘我覺得ok接受到

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-1-15 16:33 發表
剛剛出新圖了.我看了覺得十分憤怒.
其他野唔講住.我只係講以下幾樣.隊長模式
資源分配
為何只有隊長可以獨有領袖之翼 .
隊員就沒有是否要街場既人搶紅色跟橙色.
而隊長又不能將領袖之翼加在隊員身上.
咁隊長是輔手咪沒有這個功用.?
主力會否更強.?更難殺.?
加全能10?即係有個能鋼係身度.
減少復活時間25%.咁咪可以好快出返黎.?
不停咁用.

只有在10人才可以開啟隊長模式.
紅色及橙色打-AM可以開啟,開啟後於每次犒賞時平分走場者現有的80%金錢及兵力 這是什麼.?紅色和橙色平分走場者現有的金錢和兵力.

有人話可以唔開.但係有人會想要.唔通隊友會反對.
我們打街場是否每日都要搶紅色和橙色使用.?
而有fd打果邊.有個走場.跟住d錢會否更多.
令全隊多錢多神多兵力.?
我知道制圖是好難既事.
但我想知道當初係為了平衡.
但現在是平衡嗎.?
只是違反了信長既平衡.

又話加新英.新模組.現在搞這些野.不如努力搞模組好過啦..
有個全能就捉唔到?同埋,你做隊長就要放棄一個裝備格黎換領袖之翼
25%可能真係過份左,可以再改。
全隊平分呀,4個打5個,分番啲錢好出奇?
走左場個個淨係得番犒賞錢會加,你估多好多?
最後問一句,信長既平衡係咩?
且吾不知陳偉霆何人也

引用:
原帖由 ㋡aMoon 於 2012-1-15 17:40 發表

有個全能就捉唔到?同埋,你做隊長就要放棄一個裝備格黎換領袖之翼
25%可能真係過份左,可以再改。
全隊平分呀,4個打5個,分番啲錢好出奇?
走左場個個淨係得番犒賞錢會加,你估多好多?
最後問一句,信長既平衡係咩? ...
智仔月中肯到

其實呀e既離去
5多5小都關我地事
次次出新圖..5係E樣5好就個樣智
甘其實你地有沒站過係作者既立場諗下?
佢5係一定要幫你地整新圖架..
比意見係好事...但希望你比意見個時
你所用既言語可5可以5好太偏激
嘗試下將心比已
你企係作者既立場諗下
你見到你整既圖..比人話到一文不值
你會點諗?
我5信你會一路睇一路笑啦
講咩都係假既..如果你有企係人地立場諗既
我相信你地會睇得明我講既野

我都反對!!!!!!甘我0完去lol挽.

vlan信長沒希望 :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

都唔知有乜好憤怒
人地而家出一出新野
試一試個反應姐

-AP 戰法 果D其他信長圖已經有
出隊長模式 嘗試一下未嘗不可

甘個個都想紅橙色喇唉.: 團戰主力仲難殺.之後點解唔可以個個領袖之翼>?

長宗隊長無敵了

發新話題