發新話題

反對新圖內容.違反信長本身既意義.

[Close]
完全反對什麼隊友MODE和分錢
支持兒戲
太愛才不能愛

[★]STAR。鋭對此貼讚爆了
其實我覺得冇必要再改圖
加入新英新物品好過係到改野

引用:
原帖由 Hana.Kz 於 2012-1-15 16:44 發表
其實

我想說一點 領袖模式可選擇開還是不開

如果你們不情願玩這模式可以不玩

雙方有了共識才可以開啟此模式

還有 人家作者制圖給你們 你們可以不玩

你想像一下如果信長再沒有人制圖會怎樣?

作者咁辛苦制圖趕圖 ...
信長再沒有人制圖個陣,,你都已經退佐信啦真係
做野係辛苦嫁啦,,咁點?
出到黎做野,,你辛苦唔代表你做得好
打工辛苦,,你試下同個老細講話
我已經好辛苦,,點解仲要受你氣?
你長大點好嗎?

引用:
原帖由 Hana.Kz 於 2012-1-15 16:44 發表
其實

我想說一點 領袖模式可選擇開還是不開

如果你們不情願玩這模式可以不玩

雙方有了共識才可以開啟此模式

還有 人家作者制圖給你們 你們可以不玩

你想像一下如果信長再沒有人制圖會怎樣?

作者咁辛苦制圖趕圖 ...
講真, 我相信大部份玩家係期待新英新物品!

唔係呢D不知所謂不平均模式。。。

再講, 唔接受負面批評既話, 唔通你想你有你改, 我有我玩返舊版?

而加係邊個唔成熟?

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-1-15 16:48 發表

你長大點好嗎? ...
你比老細鬧係因為你做緊野 有人工收
而家人地冇收人工幫我地整野 但係同樣要受氣
解釋到嗎?長大未?

我覺得冇乜野.
.....

引用:
原帖由 MaCat♥ 於 2012-1-15 16:41 發表
仲有我想講 玩街場你可以唔打-LD都得加
我表示反對新圖,,
咁你你團戰-dl咪屈哂????

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-1-15 16:48 發表

你長大點好嗎? ...
而家你係老細咩 **侮辱成份**9咁

引用:
原帖由 〥弒✖封絕 於 2012-1-15 16:53 發表

我表示反對新圖,,
你有隊長翼
人地無咩..
點解又會屈晒..

嚴重評審信長圖改版問題
你改得小唔係問題

E家係要你係到改得好

E家係要你修小小BUG

唔係要你改到天花龍鳳

e家你改到個圖唔知成咩樣你知唔知

叫人點玩?

E家就算有人退vLan可能唔多唔小都因為你

你地已經搞到信長呢隻Game唔平衡

搞到信長呢隻Game冇哂意義

e家打Lol?要咁多修改黎做乜?

e家我寧願用番c版都唔用你d版喇

咁屈機係咪先你地玩哂喇

改圖者大哂?改埋d咁既到比我地玩!你玩哂喇

咩隊長模式&均分資源系統?

e家打信長定打小Game啊

你地打小Game打上腦不?

我已經唔知點樣形容信長呢隻Game

我今次真係憤怒鳥

我希望以後改圖唔好再改到咁!!

我希望即刻del左d無謂野佢!!
又其是以下呢2樣!!

增加隊長模式
增加均分資源系統

我地玩信長係要技術
唔係要個地圖好勁好屈

引用:
原帖由 〥弒✖封絕 於 2012-1-15 16:53 發表

我表示反對新圖,,
邊有人話團戰一定要玩?
就算係又點屈 上軍同下軍一樣嫁wo

引用:

我表示反對新圖,,
你開得既同時 對隊都可以開既姐
你屈既同時 人地同樣屈得
覺得有野既咪一齊唔好開lor

引用:

你長大點好嗎? ...
你比左幾多人工作者?
我堅係想知

引用:
原帖由 中偉枝野亡 於 2012-1-15 16:51 發表
你比老細鬧係因為你做緊野 有人工收
而家人地冇收人工幫我地整野 但係同樣要受氣
解釋到嗎?長大未?
可以為左上位?你明唔明白如果你整到一個受大眾歡迎遊戲

係可以上到位, 起馬到最少, 你知道有阿爾呢個人。

你可以唔會計較呢D野, 但唔代表人地唔係

(我咁講野, 可能難聽左D, 但我冇講錯)

真係不知所謂
改到禁 走場平分 有得平分53禁洗唔洗打2路?你有得平分打2路一定係3個個到打死人 打3路3個個到咪唔洗打? 有冇諗過  禁樣改就似係你自己一個想禁
隊長??+全10? 講笑  一開波隊長單上打人地唔係隊長單上 你一開波就+多左一個1900點打?
隊長挽本多個D  -25%回 禁直江針佢有咩用? 殺左唔洗30秒出番尼 一定肥到
請大家挽番13.0C圖

十分支持樓主

發新話題