58 1234
發新話題

[挑戰] [新團]CoveT招團戰-正式

[Close]

回復 45# 的帖子

神手king+神手67= vlan 2神

引用:
原帖由 Yip___BeAr 於 2007-11-7 18:05 發表
神手king+神手67= vlan 2神
可惜家寶唔係我地團

YES I AM神手
推推推
FreedomSK

引用:
原帖由 槍王awP 於 2007-11-7 18:14 發表
YES I AM神手
推推推
呀屎

支持新團

引用:
原帖由 『KinG』。 於 2007-11-7 18:15 發表

呀屎
YES
my阿市勁唔勁先
輔助100分
FreedomSK

引用:
原帖由 槍王awP 於 2007-11-7 18:22 發表

YES
my阿市勁唔勁先
輔助100分
ME上衫 = 200分

me槍神=1000分=.=keke

YOU槍神
真係好想see
FreedomSK

推推推推.......推推

楓影變COVET?????

2000FUN, VLAN比賽, 樂古比賽你都輸....

楓葉, 你無謂再開過新團, 以為冇人知你係前楓影咩

就算你再開就團..結果都只會係一樣,  當初你開楓影個時其實係好勁, 但就因為你自大的性格, 令不少高手都退你團!! 你要想人幫你打團戰你就求人, 唔使人地打就當人垃圾...

好好反省下自己LA

KEN哥!!

引用:
原帖由 陌路人 於 2007-11-10 14:32 發表

就算你再開就團..結果都只會係一樣,  當初你開楓影個時其實係好勁, 但就因為你自大的性格, 令不少高手都退你團!! 你要 ...
你又嘈乜撚.
個個團都要比你嘈..
好撚得閒?
z團..CoveT..小兒團..
比賽有嬴有輸..
1定唔比輸?
你食撚左屎?

引用:
原帖由 陌路人 於 2007-11-10 14:32 發表

就算你再開就團..結果都只會係一樣,  當初你開楓影個時其實係好勁, 但就因為你自大的性格, 令不少高手都退你團!! 你要 ...
事實上..本團3項比賽中都落敗..自問沒實力

既然你敢講..為何又吾用正身呢?

用分身呢?..

我自問也是自大..這也是我令楓影沒落的主要原因

但我有沒去改善..相信數位一直以來都陪伴著我的隊友會知道

本人建立新團隊並非想就此逃去..相信不少人也知道係本人解楓影前已經放出消息

會另立新團隊..是嗎...

有話也不用真身者..就別在說笑話吧

58 1234
發新話題