發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]

回復 407# 的帖子

要求再次開vs

首先宣傳一下: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=326255&page=39#pid4766668
補回所有有關資料了
引用:
原帖由 tonychau 於 2011-12-18 12:14 發表
有bug
就係bot掛住係出面 成班友入哂安全屋 一出去就死
結果等左勁耐佢先死
依個情況我遇過2次
有無解決方法?
心0又傳唔到佢入黎...
不如改良下依招
改到可以傳d掛係到既人入黎
(話說尋日既vs又幾好玩 做特 ...
換言之, 即係掛住的BOT沒有死去??
那我先嘗試找出問題
引用:
原帖由 ゞBlooby✖SuM 於 2011-12-18 12:16 發表
要求再次開vs
終於開始多人鐘意玩VS , 多謝支持

回復 409# 的帖子

鐘意玩VS原因係多經-.-
另外,創作職業個到,要有2轉職業先可以創作?
定係無論幾多lv都可以作

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-12-18 12:47 發表
鐘意玩VS原因係多經-.-
另外,創作職業個到,要有2轉職業先可以創作?
定係無論幾多lv都可以作
任何人都可以參加, 在這裡post出來就是

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-18 12:39 發表
首先宣傳一下: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=326255&page=39#pid4766668
補回所有有關資料了

換言之, 即係掛住的BOT沒有死去??
那我先嘗試找出問題

終於開始多人鐘意玩VS , 多謝支持 ...
會死去... 等十多分鐘= =

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-18 00:15 發表
對於今日開VS出問題一事,
已找出問題所在,
麻煩到各位玩家要洗點好辛苦地點技能點,
真的不好意思
日後會保證不再出問題才開VS的

預告+提醒:
1. 雙倍經驗值及金錢已進行中!!
2. 明天推出聖誕特別版TANK及法頓一家(小 ...
強烈要求彩票中獎機率增加
抽左N張都冇獎!

我本身有自己開下場玩 ....
我的問題是
我用了你的autoexec方便自己
會影響到我開sv的密碼嗎?

1. 玩家名字 : Albee
2. 職業名稱(連前置職業) : 軍事家(工程師)
3. 目的 : 製作新職業及重新製定技能
4. 技能名稱 :
a.回復MP術
介紹:軍事家耗用MP甚大,此技可以增加回復MP
b.手榴彈
介紹:向準心扔出一顆手榴彈,造成範圍傷害((對自身及隊友也會造成一定傷害))
c.導彈
介紹:隨機向一名特感射出一枚導彈造成傷客
d.軍事技術加強
介紹:擴大手榴彈及原子彈的範圍,減少對自身和隊友的傷害
e.原子彈
介紹:向指定範圍釋放一枚原子彈,對敵人造成傷害(對自身及隊友也會造成一定傷害)

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-12-18 13:41 發表
1. 玩家名字 : Albee
2. 職業名稱(連前置職業) : 軍事家(工程師)
3. 目的 : 製作新職業及重新製定技能
4. 技能名稱 :
a.回復MP術
介紹:軍事家耗用MP甚大,此技可以增加回復MP
b.手榴彈
介紹:向準心扔出一顆手榴彈,造成 ...
對新手都幾危險既職業 同埋回mp 應該扣hp 成比例;'}

引用:
原帖由 tonychau 於 2011-12-18 14:06 發表

對新手都幾危險既職業 同埋回mp 應該扣hp 成比例;'}
2轉職業黎,都唔係新手用-.-
即係要10轉先可以用呢個職業

引用:
原帖由 導遊珍珍 於 2011-12-18 13:14 發表

強烈要求彩票中獎機率增加
抽左N張都冇獎!
你是否想抽殺手手套/聖誕裝等等?
這些都不能從彩卷獲得= =
引用:
原帖由 tonychau 於 2011-12-18 13:16 發表
我本身有自己開下場玩 ....
我的問題是
我用了你的autoexec方便自己
會影響到我開sv的密碼嗎?
將你開SER所需的密碼加插在autoexec.cfg內便可
eg:
xxxx
xxxx
xxxx
setinfo xxxxxx xxxxx <-你開SER的密碼

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-12-18 14:08 發表

2轉職業黎,都唔係新手用-.-
即係要10轉先可以用呢個職業
唔係依個意思 係對其他新手危險= =

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-12-18 14:23 發表

你是否想抽殺手手套/聖誕裝等等?
這些都不能從彩卷獲得= =

將你開SER所需的密碼加插在autoexec.cfg內便可
eg:
xxxx
xxxx
xxxx
setinfo xxxxxx xxxxx  
不是哦,之前抽了500張,什麼都沒有!

引用:
原帖由 tonychau 於 2011-12-18 15:31 發表

唔係依個意思 係對其他新手危險= =
d.軍事技術加強
介紹:擴大手榴彈及原子彈的範圍,減少對自身和隊友的傷害

由於剛剛出問題
故所有資料已回溯到今日下午開SER時的記錄
而以下玩家
"歌神鄭軒","hihi12345","你猜猜","月光亂一","☆彤彤★",
"Mr膠","Albee","kuen133","我不會開槍","McTony",
"-___-","法頓","成","zeroXfung"
將會補償[鞋子] 聖誕襪子 (增加10%獲得聖誕套裝裝備的機會)

發新話題