發新話題

The Walking Dead-行屍走肉 第二季 字幕版 (更新至第05集)

[Close]

回復 16# 的帖子

呢層......... 你可以試下, 可能無人會回你post

我真係唔明~間唔中share下d好野我覺得沒咩問題囉~
都係一兩個帖姐~
我覺得一定會有人想睇同欣賞囉~
系都要汁得咁正~
加上都算關喪屍事啊~

純粹個人意見~不喜勿"小"

引用:
原帖由 joeka 於 2011-10-18 23:30 發表
我下載第一集係有成個鐘咁長的...

01:03:17
唔知喎
你篇簡介寫【影片時長】45分鐘

引用:
原帖由 moon257136 於 2011-10-19 00:40 發表
我真係唔明~間唔中share下d好野我覺得沒咩問題囉~
都係一兩個帖姐~
我覺得一定會有人想睇同欣賞囉~
系都要汁得咁正~
加上都算關喪屍事啊~

純粹個人意見~不喜勿"小" ...
訓啦你 關喪屍事就post係度 =~=  迫人少你0.0

there is Left 4 Dead 2  no the walking dead

你咁唔滿意同版主講囉-.- 係到嘈都冇用嫁

仲有版主嫁咩?.?

咁你想點????????????

喜歡的人可以回帖...不喜歡的可以不回應...為什麼要回應呢?有阻你們嗎?

如果不喜歡可以不上論壇...又不會阻礙你們打遊戲... 我笑鳥...

問問題又唔見你地見到帖...咁留意而家論壇的帖都有...我真的笑鳥

===================================================================
引用:
原帖由 22029205 於 2011-10-19 11:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4596733&ptid=479020][/url]

唔知喎
你篇簡介寫【影片時長】45分鐘
正常係45分鐘....

第二季首集本來係90分鐘的...但唔知係唔係想收入係DVD到做完整版...

所以CUT到變60分鐘左右...

衛斯理 高手XD

引用:
原帖由 大佬係我 於 2011-10-19 20:11 發表
咁你想點????????????
佢想洗貼lo

開槍既應該係第2集預告入面扮哂野個條友 ( 睇樣似女人)
而且我覺得佢個班人應該都係勁自私既人黎
睇預告就睇到呢d,之後會唔會軟化要等第2集先知
ps:個靚妹自己攞黎死,雖然唔知死左未
  個靚仔想玩隻鹿又俾人射中.....唉 - -

引用:
原帖由 傻丸號 於 2011-10-20 12:22 發表
開槍既應該係第2集預告入面扮哂野個條友 ( 睇樣似女人)
而且我覺得佢個班人應該都係勁自私既人黎
睇預告就睇到呢d,之後會唔會軟化要等第2集先知
ps:個靚妹自己攞黎死,雖然唔知死左未
  個靚仔想玩隻鹿又俾人射中.... ...
個靚仔無得救架喇, 除非佢地去到醫院, 不過醫院又成堆喪屍

我都係到左搵右搵e+搵到了thx!!

第一季果時,大家都好好反應,唔知係未vlan多左好多新人,有d人就係到
有d野唔係膠post又唔會阻你未唔好理lo,你like就回thx唔like未按上一頁

有d人開post尋人未又係咁,又唔見你插
SNIPER
鐮刀

講下第二季劇情

我覺得第一集已經有一點拉長故事的感覺...

第一個小妹妹見有喪屍點解仲要周圍走...如果係怕聽唔到主角講野...其實留係到應該唔會有事...
第二就算佢聽到可以有路走返去...點解會唔見左...除非係驚...但驚可以留係到...點解仲要走去第二度....

故事開始搵野來講....成班人去左教堂...點解只搵人...唔搵食物等其他野....

隻喪屍真係好醒目...可以上到車好似兇手搵目擊證人一樣...(其他屍又唔識上車搵生物ge?

個o靚仔同隻鹿的相遇...好似攪到外星人接觸咁....鹿= =有幾奇妙?...

雖然講故唔好駁故....但真係好多時睇到真係有點無奈....

如果行屍...咁大區的製作又要停馬路又要整咁多廢區....
下場應該會好似美劇「英雄」一樣...有頭無尾....

衛斯理 高手XD

RDiver   快d放BT載點&線上視頻

發新話題