發新話題

[閒聊]   .★☆HI,I'M BACK♪(´ε` )。

[Close]
我好唔開心

y你生日唔出街玩
我生日打風 冇得出

回復 2085# 的帖子

大佬打錯姐 洗唔洗咁呀
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

近侍大將

[銀行通知]銀行匯款消息通知   Albee:-﹡  2011-10-9 11:59

用戶 ღSnsd.愛 匯款 100金幣 到您在 第一vLan 銀行 的賬戶上,請注意查收。具體信息請到銀行查看。
@@ -9$ 你要唔要

回復 2088# 的帖子

火星 你幾點返屋企打信

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-10-9 14:23 發表
我好唔開心

y你生日唔出街玩
我生日打風 冇得出
-
就出架拉@@ . 同屋企人 .
引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2011-10-9 14:24 發表
[銀行通知]銀行匯款消息通知   Albee:-﹡  2011-10-9 11:59

用戶 ღSnsd.愛 匯款 100金幣 到您在 第一vLan 銀行 的賬戶上,請注意查收。具體信息請到銀行查看。
@@ -9$ 你要唔要 ...
-
吾洗拉:-D! 有份心就夠 .
    :: 喬巴★☆ -
Call me the princess of Supp。.

咁好啦~~ 聽日拎埋紅包先

你地真心膠定假膠
騎兵最大架啦啵
騎兵:可以分有步兵/水兵,甚至上述兩者的特質,但勝在可以和娘娘打友誼波(性行為),憑騎功(性技巧)逗得娘娘歡心,此為觀音兵之最高境界。

以上可以無視
a市我儲緊109蚊比你 而家就70$
me出街散下心 唔開心而家 今晚 俾 $u

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2011-10-9 14:26 發表
咁好啦~~ 聽日拎埋紅包先
-
紅包=3= .. haha !
引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-10-9 14:26 發表
你地真心膠定假膠
騎兵最大架啦啵
騎兵:可以分有步兵/水兵,甚至上述兩者的特質,但勝在可以和娘娘打友誼波(性行為),憑騎功(性技巧)逗得娘娘歡心,此為觀音兵之最高境界。

以上可以無視
a市我儲緊109蚊比你 而家就70$
me ...
-
吾洗拉 .. 有生日快樂就夠:-) !

Call me the princess of Supp。.

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-10-9 14:26 發表
你地真心膠定假膠
騎兵最大架啦啵
騎兵:可以分有步兵/水兵,甚至上述兩者的特質,但勝在可以和娘娘打友誼波(性行為),憑騎功(性技巧)逗得娘娘歡心,此為觀音兵之最高境界。強大到不行了

引用:
原帖由  Albee:-﹡ 於 2011-10-9 14:27 發表

-
紅包=3= .. haha !
你地真心膠定假膠
騎兵最大架啦啵

以上可以無視
a市我儲緊109 ...
生日你大曬嘛 最衰我d$換曬分

話說回來 搵人教我D符號點解
我正係識: P同埋: $

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-10-9 14:28 發表

-
咁咪俾哂D分我HAHA>< xd.
say笑:-o.

引用:
原帖由 -★祺儿 於 2011-10-9 14:28 發表

分可以換番錢

引用:
原帖由  Albee:-﹡ 於 2011-10-9 14:29 發表

-
咁咪俾哂D分我HAHA>< xd.
say笑:-o.
等我200分我借比你啦好不
不過你似快過我

發新話題