發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
平平 你下次更新   
動物XX協會改做胡仔  
胡仔(青蛙)改做胡仔分身
殺青蛙D字藍色好難睇
另點解殺青蛙佢寫有600$ 但係扣錢既?
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-9-26 01:51 發表
平平 你下次更新   
動物XX協會改做胡仔  
胡仔(青蛙)改做胡仔分身
殺青蛙D字藍色好難睇
另點解殺青蛙佢寫有600$ 但係扣錢既?
扣錢扣到600$ 因為bug

引用:
原帖由  於 2011-9-26 02:26 發表

扣錢扣到600$ 因為bug
哦...咁你仲唔快d更新
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

我回龜了   

會吾會
等我打爆支其仔先
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

首歌叫咩名,好想知,好好聽><
本團招生

唔好正隻旗仔甘多血啦
手裏劍建議減少cd時間
不如改下把禦神啦,招附加技能冇咩用,
建議改做好似和泉甘,不過強d,會總血量幾多%甘
一系在一段時間內變好硬或者減傷

怎玩
個2龍同個中路騎兵個度差5多大
中國人

點玩駕-.- 唔係好識玩--

引用:
原帖由 拼什麼. 於 2011-9-26 20:48 發表
唔好正隻旗仔甘多血啦
手裏劍建議減少cd時間
不如改下把禦神啦,招附加技能冇咩用,
建議改做好似和泉甘,不過強d,會總血量幾多%甘
一系在一段時間內變好硬或者減傷 ...
禦神E+係=魔水==
手女劍0.1秒CD...

魚神有魔水
神甲有閃介

我成日都吾記得
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

哎呀- -又唔記得

宮本好似改到廢左好多=.=',有少少玩唔慣

[quote]原帖由 卍風神晉卍 於 2011-9-28 09:55 發表
宮本好似改到廢左好多=.=',有少少玩唔慣 [/quote全場跳
我未玩過..

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-9-28 09:55 發表
宮本好似改到廢左好多=.=',有少少玩唔慣
宮本都仲係好勁的==只要你2技之後會開水

發新話題