發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由  於 2011-9-22 21:47 發表
你今日唔好再彈
路由器出事JA
1個月最多咪1-2日
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

改改槍神佢啦= =E家都係好勁..

星期六日了
可以同你玩啦

最憎大友
c金都死      
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

[ 可能第一次玩會覺得係膠圖 ]
錯啦
直頭係膠圖
屈哂
通常性地
10分內GG XD
傷 是一種美德

無奈之野望個名幾特別下;
支持一下;
★別開玩笑吧!`

回復 545# 的帖子

10分內GG

引用:
原帖由 Σmριrε.傷 於 2011-9-23 21:19 發表
錯啦
直頭係膠圖
屈哂
通常性地
10分內GG XD
有圖?

引用:
原帖由 Σmριrε.傷 於 2011-9-23 21:19 發表
錯啦
直頭係膠圖
屈哂
通常性地
10分內GG XD
有圖有真相,平均我玩5V5要25分鐘左右先G

平哥- -換張左豆豆先生佢ok?好多人未玩過.見到個豆豆先生就走左 lol

點解有時殺左青蛙冇事發生O
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

有時加錢有時扣錢      

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-24 11:23 發表
有時加錢有時扣錢      
仲會回血同死亡

引用:
原帖由 ★珍珠波子 於 2011-9-24 01:05 發表
平哥- -換張左豆豆先生佢ok?好多人未玩過.見到個豆豆先生就走左 lol
換咩圖好--

引用:
原帖由  於 2011-9-24 12:58 發表
仲會回血同死亡

換咩圖好--
你自貼98   

回復 553# 的帖子

令人覺得隻game好玩ge圖!!

發新話題