發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
志龍哥

平幾時玩啊,吾會彈架la~~
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-20 23:02 發表
志龍哥

平幾時玩啊,吾會彈架la~~
怕怕.2場都彈=~+

引用:
原帖由  於 2011-9-21 07:48 發表
怕怕.2場都彈=~+
吾怕LA98!!!!!!
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-21 19:19 發表
吾怕LA98!!!!!!
明天吧,一陣出街

引用:
原帖由  於 2011-9-21 19:39 發表
明天吧,一陣出街
好LO   聽日搵硬你

殺死青蛙之後有機會發生怪事
:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

有意見
加把超級撒亞人力量(成長神器)
加1萬hp200防5000攻1%爆50倍
售價10萬$500木
點成長??
整多個升級裝係特殊物品合成版度
售價15000$100木
只可升3次
升1次變超2所有能力(上邊果d)+10%升2次變超3再升超4
加d野都係10%10%咁加

引用:
原帖由 古物.帝 於 2011-9-21 22:23 發表
有意見
售價10萬$500木
點成長??
只可升3次
升1次變超2所有能力(上邊果d)+10%升2次變超3再升超4
加d野都 ...
= =  e+玩龍珠咩
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 古物.帝 於 2011-9-21 22:23 發表
有意見
售價10萬$500木
點成長??
只可升3次
加d野都 ...
我估得偷錢佬有可以係30分中內出到E把野

回復 534# 的帖子

真係除左偷錢佬
就諗唔到仲有咩英出到
10萬仲要500木

約定的今天我到了!!!!!!!!!!!!!

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCc

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-22 19:51 發表
約定的今天我到了!!!!!!!!!!!!!
你今日唔好再彈

有意見
新增隱英
名(無奈之神)
1技無奈突擊
召喚10隻騎士
1隻25混沌攻擊
升1lv就攻擊x2
2技無奈之手
噴射20枝光速攻擊1枝25混沌攻擊升1lv攻x2
(只可打建築物)當然2招d野攻擊係極快
3技回避與秒殺(打佢要3思)
5%佢比英雄打到會反彈仲會x?
升1lv就回避同其他英1樣反彈傷害會1lvx2 2lvx4 3lvx8 4lvx32
大技無奈之野望
召喚15隻騎弓足炮全部混沌攻250極快2lv就30隻騎弓足炮混沌500攻
嘻嘻

引用:
原帖由 古物.帝 於 2011-9-22 22:13 發表
有意見
新增隱英
名(無奈之神)
1技無奈突擊
召喚10隻騎士
1隻25混沌攻擊
升1lv就攻擊x2
2技無奈之手
噴射20枝光速攻擊1枝25混沌攻擊升1lv攻x2