發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 a041075 於 2011-9-17 21:56 發表
投訴玩家:柒頭lin

時間:今日夜晚9點幾

佢應該係4轉生物專家,

係一d高架地方不停用炮打人落街仲要唔救人

佢仲要不停用散彈tk人到死

依扯仲要串77

個段時間有玩架人都見到

希望ADMIN嚴罰呢d人 ...
好似講緊我甘xd
好在我唔殺人

法頓~我想問下....任務四 - 遺言
打到都好似無用甘既- -"

引用:
原帖由 a041075 於 2011-9-17 21:56 發表
投訴玩家:柒頭lin

時間:今日夜晚9點幾

佢應該係4轉生物專家,

係一d高架地方不停用炮打人落街仲要唔救人

佢仲要不停用散彈tk人到死

依扯仲要串77

個段時間有玩架人都見到

希望ADMIN嚴罰呢d人 ...
我都在場 係c1m1 行樓邊個度
佢係咁用衛星炸人落街 邊個行埋去救人又炸人落街
仲要唔止一次

更新:
現在所有爆風效果減弱, 除TANK流星群
衛星炮術,火球術,霸拳的TK 懲罰由1250*300 -> 1250*500
現在衛星炮術,火球術,霸拳TK懲罰都會獲得一個大過

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-18 15:36 發表
更新:
現在所有爆風效果減弱, 除TANK流星群
衛星炮術,火球術,霸拳的TK 懲罰由1250*300 -> 1250*500
現在衛星炮術,火球術,霸拳TK懲罰都會獲得一個大過
火球術同衛星炮好易TK架啵
如果一TK就要一個大過 咁玩一場都唔小- -

引用:
原帖由 restore 於 2011-9-18 18:04 發表

火球術同衛星炮好易TK架啵
如果一TK就要一個大過 咁玩一場都唔小- -
個意思係如果用衛星炮術或火球術或霸拳殺死隊友的話便會獲得1個大過(之前只有扣EXP,$)

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-18 18:54 發表

個意思係如果用衛星炮術或火球術或霸拳殺死隊友的話便會獲得1個大過(之前只有扣EXP,$)
佢地唔係殺 係整到你行動不能-.-
岩岩玩 就有一個叫[on九(數字)]既人係度惡意TK+殺人

引用:
原帖由 restore 於 2011-9-18 20:04 發表

佢地唔係殺 係整到你行動不能-.-
岩岩玩 就有一個叫[on九(數字)]既人係度惡意TK+殺人
預到e個情況我建議你抽彩票拎番個 唔好停<--冇記左既話
咁就唔會被tk
想激d就轉心靈 安全門就關傳佢出去等佢比安全門殺0.0前題係你唔怕扣經

更新:
新增無咩用既密頻系統(輸入/w選擇對象)
新增管理員公告系統, 以免玩家MISS左ADMIN的說話xD

PS: 未有心情/精神去整新2轉, 請見諒=[

請問大大有無任何教學/教教本人

玩得你個ser太多自己都有啲想開個

其實係.sp改定係改extension個啲?

你有辦法把某些地圖設定成類似副本的方式有更高的難度或寶物.讓玩家挑戰嗎?

好期待心靈同工程師既2轉,加油

有冇固定開放時間啊

更新:
更新-Helms Deep- Reborn地圖版本
現在TK而殺死隊友,SERVER會有LOG記錄
如情況嚴重或被玩家投訴, 則以此為證, 作出處分
修正殺手專用手套之說明
工程師2轉封測開始

你的伺服器如果想要在獨一無二的話 我有些東西可以給你 如果你不知道是甚麼東西的話我在給你看個網頁
我相信你會很驚訝

引用:
原帖由 cheryl11216 於 2011-9-24 21:33 發表
你的伺服器如果想要在獨一無二的話 我有些東西可以給你 如果你不知道是甚麼東西的話我在給你看個網頁
我相信你會很驚訝
did u say anything? huh?
u may show us the website...

發新話題