發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]

回復 374# 的帖子

哦Thx
咁再想問下
殺左個老人仲有沒得做真半神?

引用:
原帖由 ncn1230 於 2011-9-15 20:36 發表
哦Thx
咁再想問下
殺左個老人仲有沒得做真半神?
老人會番生的1~~~~

拎到神之遺書守護者之後 再俾"遠古之魂"同"封塵魔石"上佢身  佢就會自己識亂咁行
(我諗係去搵什麼無相無形的東西[指去遠古之魂果到就見到佢話如果你幫佢搵到件野就幫你變真神: 聽人講件野叫做 虛無 )  但係唔太清楚點搵
我直接copy人地講乜 : {{如果你看见跟着作者你如果看见一点地方不对想水波一样你就迅速的去用左键点那个,你就会发现你捡起一个叫虚无的东西。}}
我係2.6c個版試 但係行左好耐都冇反應-,-  聽說係2.6d先會搵到 ;
搵到虛無之後再打9女 拎到舊野再點件野就可以變到真神   搵人試下

引用:
原帖由 peter19980930 於 2011-9-17 03:40 發表
拎到神之遺書守護者之後 再俾"遠古之魂"同"封塵魔石"上佢身  佢就會自己識亂咁行
(我諗係去搵什麼無相無形的東西[指去遠古之魂果到就見到佢話如果你幫佢搵到件野就幫你變真神: 聽人講件野叫做 虛無 )  但係唔太清楚 ...
但我係U9聽作者佢地講要中位部隊/敵人先可以轉做真神

睇到有dd頭暈,不過多謝晒你的教學
櫻井優亞

回復 1# 的帖子

樓主,我想問封塵魔石有咩用架?我比我用但係我死左ga...(個圖片無咩用架-.-"_

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
櫻井優亞

引用:
原帖由 櫻井優亞 於 2011-9-17 21:15 發表
樓主,我想問封塵魔石有咩http://www.ipve.com/bbs/1用架?我比我用但係我死左ga...(個圖片無咩用架-.-"_
個封塵魔石係可以幫你刷屬:每秒扣你175萬通用傷害+50靈魂傷害(姐係200%傷),加埋姐係275萬傷害  而每秒可以加27~136點全屬性,佢加埋遠古之力一齊用可以不死,但你首先要多過275血先

幾多內容= =''

其實同2.6c分別唔係太大,只係物品同英雄技能有d唔同

係唔係合左裂天就合到皓月蒼穹?

引用:
原帖由 。趙子龍。 於 2011-9-17 23:25 發表
係唔係合左裂天就合到皓月蒼穹?
錯,合左裂天就唔合到皓月蒼穹,而且皓月蒼穹勁好多

copy返泥既- -'
Singjaiv3v~

坏屎灶屎灶地劣圬杯地

冇玩神墓好耐 估唔到咁快出到2.6d

SSSSSSSSEEEEEEEEE

發新話題