發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]
你真係望下信長有冇開抗啦笑死我啦 話有Rp都唔睇清楚
快D放上黎啦QQ 媽 我笑到不行
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:55 發表
講死我又死第二少 兵又係第二多(不是守城) 殺人又第二多 前期死兩次 有?計
服買左吹同信殺左下一次 同埋點知你咁On_ 閃變都唔識
人地開**粗口**左抗,   你閃變比我睇囉,  神人

講咁多野 咪姐係你考唔入星願 跟住係到吠 仲有人地收唔收你 到你話事?
仲有我相信 唔係因為你殺得小 先唔收你囉

你閃變 一秒內秀先開水 信長三秒後先開大
我可以變俾你睇QQ
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:56 發表
你真係望下信長有冇開抗啦笑死我啦 話有Rp都唔睇清楚
快D放上黎啦QQ 媽 我笑到不行
真係同你地玩完,  吾覺得你地有料囉,   虛有其表....      你無抗果下都要走啦  ,  打乜7野姐   呢下已經抵吊啦

引用:
原帖由 真信守護神 於 2011-9-17 00:58 發表
講咁多野 咪姐係你考唔入星願 跟住係到吠 仲有人地收唔收你 到你話事?
仲有我相信 唔係因為你殺得小 先唔收你囉
你吾知頭吾知路,   你知個真相咩?      事實你局外人知條手然?

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 00:56 發表

你甘計都吾岩啦,  我出完招大殺1個 ,  比我秒到1個,   人地槍神  長船   係我大絕CD時間內都2件啦 7頭
未知90分鐘回好幾多次大呢??點解殺得9既

雙輔 一個有手劍爆彈有變 一個有暈有吹做唔到野 笑死
死一次叫肥人 你死19次叫咩???
救命 我笑到肚痛
野就講完 你鐘意就繼續作故仔 吹大d之類 同你玩學到好多野Thank you
因你而在

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 01:00 發表
未知90分鐘回好幾多次大呢??點解殺得9既
你理解能力有問題?    後期D 節奏 你吾識分?   後期 對面死一次都要80秒啦

你甘講其他4隻英殺數都歸我啦要....      你試下落團戰睇下係咪  你用直.   你隊友0殺數   D300全歸你

毛利吾洗殺人了

90分鐘殺9,死19,想人唔踢你??問下邊個團會收ok?

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 01:01 發表
雙輔 一個有手劍爆彈有變 一個有暈有吹做唔到野 笑死
死一次叫肥人 你死19次叫咩???
救命 我笑到肚痛
野就講完 你鐘意就繼續作故仔 吹大d之類 同你玩學到好多野Thank you ...
丫,  你真係好好笑架WO,      你吹到係我累輸成隊,  你無責任?

我殺人果陣吾見你吊鬼?

下年信長盃7 ★DevilKING拿下了
皇上 萬歲萬歲萬萬歲*v*

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 01:04 發表
90分鐘殺9,死19,想人唔踢你??問下邊個團會收ok?
你估次次考團,  都好似星願D  垃圾團甘  吾用腦諗野?   

D 主力吾抗出手,        你睇左RP未? 真係死19?    人講你就信?

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:06 發表

丫,  你真係好好笑架WO,      你吹到係我累輸成隊,  你無責任?

我殺人果陣吾見你吊鬼?
玩直江殺到人係咪好威

樓主 有何戰績?
甘識唱人地團
你找人 同人地團打返場lor
  唔係的話 就收聲啦 又唔係勁 吵住晒
我仲要返屋企訓覺

發新話題