發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:26 發表
咁教人都預左會有人來5服嫁la,幸好本人EQ刀ok高。另招人幫手測試(咁多嘢好難1個人做得完)
想當年我打教學都係1個人試英= =

e.g only,咁例子hea D刀ok ga

我要試N個難,體諒一下5係全部boss刀一樣,多個人幫手刀5駛咁慘呀

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:33 發表
我要試N個難,體諒一下5係全部boss刀一樣,多個人幫手刀5駛咁慘呀
我建議你用難8同難20既做準-.-

新手刀5挽8or20la,神手挽8or20刀5挽我教la。1至出涅凡塵ok?

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:45 發表
新手刀5挽8or20la,神手挽8or20刀5挽我教la。1至出涅凡塵ok?
-.-咁你唔係識玩咖咩-.-

教新手呀嘛,重有,1999feel(5明……)

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:52 發表
教新手呀嘛,重有,1999feel(5明……)
如果你係新手就唔好誤導人了

我雖然5駛極上神手,都算一個可以教到人ga中手吧(高手驚人會串我)

錯字,駛=係,sor手機編輯5到

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-15 00:02 發表
我雖然5駛極上神手,都算一個可以教到人ga中手吧(高手驚人會串我)
= =咁你就無謂開post了,你又唔係神=.=

我殺左絕天後 拿個野上去找個老人 做咩佢唔同我講野 只是係咁殺我?

咁樣串我=,=我好傷心(做神手要比人串,認新手is ok)

引用:
原帖由 ncn1230 於 2011-9-15 19:41 發表
我殺左絕天後 拿個野上去找個老人 做咩佢唔同我講野 只是係咁殺我?
重要有埋真天地,同埋如果有人皇的話就最好殺左老人比支杖人皇汁

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-15 19:44 發表
咁樣串我=,=我好傷心(做神手要比人串,認新手is ok)
唔係串,係廢事你比人問多幾問就口啞啞到時比人串= =

發新話題