發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
好少見人開場玩

拿信長改不如自己整過 唔改都改左咁多...

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-9-11 15:27 發表
拿信長改不如自己整過 唔改都改左咁多...
一開始目的係正個變態版信長

如無意外,宣傳片會在9月10日之前發佈
片呢.

稻姬到12lv又係一隻基本上大技可以長開既英

果名好正 ,我好鐘意

等我都down尼玩玩先thx

改下個暴擊剛啦
個個一開頭3000$出件暴剛比人打幾下都死啦
不如改做6lv之後先比買暴剛

隻game好挽xd勁易殺人

水元素得1LV有我名LO.,.
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-13 16:20 發表
如無意外,宣傳片會在9月10日之前發佈
片呢.

稻姬到12lv又係一隻基本上大技可以長開既英
因為我之前正正下正到好悶,慢慢先正

引用:
原帖由 拼什麼. 於 2011-9-13 20:05 發表
改下個暴擊剛啦
個個一開頭3000$出件暴剛比人打幾下都死啦
不如改做6lv之後先比買暴剛

其實出左爆鋼唔出全能+100好易死的

平吾改我lo!!!!!!!!!
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-14 00:46 發表
平吾改我lo!!!!!!!!!
之前比你做大技又唔要......

回復 475# 的帖子

但系有次同朋友玩我一件全能比距一件暴剛扣左四分三血了
冇血梗系走架啦,甘就冇辦法吃兵

引用:
原帖由  於 2011-9-14 04:25 發表
之前比你做大技又唔要......
錦難殺人
做火影仲好

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-9-14 17:30 發表
錦難殺人
做火影仲好
不知幾易殺人

發新話題