16 12
發新話題

[討論] 對三國的熱誠退卻…

[Close]

對三國的熱誠退卻…

只因有你.....
Vlan 平台俾左個公平遊戲我...
但走場問題是否要重視一下??
強烈要求!!!............
當一個玩家有這要求沒問題...
但我相信不只是我有這要求...
而大家有要求的同時...
你沒有作出一點兒的改進...
令大家太失望了吧!?
近來看見3國的戰友們一個一個地轉去玩kyo...ggc...
看見有品的人愈來愈小...
真令人沮喪....
請vlan 的頭兒可以有一些改動給我們...
令我們再有回在vlan一起作戰的熱誠吧!!

呢d野真係好難=]
建議你去入團果d吧=]
成班fd一齊玩咪完到場=]

引用:
原帖由 deathcat 於 2007-10-14 13:59 發表
只因有你.....
Vlan 平台俾左個公平遊戲我...
但走場問題是否要重視一下??
強烈要求!!!............
當一個玩家有這要求沒問題...
但我相信不只是我有這要求...
而大家有要求的同時...
你沒有作出一點兒的改進...
令 ...
如你說4.7我同意真係有個公平的遊戲
唔知你係唔係新來VLAN
不過走場呢D野早已唔覺有咩問題
唔係因為有份
係見太多,無咩反應
開場要即時間比打的還要多
仲要10場可能先完到一場
講沮喪,有邊個無
你問下呢度D高手(有品個D)
佢地有幾可無殺到人走場
真係可以完到場
看注VLAN論壇
呢D投訴文章
都唔係第一日見
但最後未係無人理

我最初都係玩三國  而近年則轉左去玩信長

我唔清楚vLan三國.真區既情況如何

但目前信長.真區已經聚集左為數不少既有品玩家

基本上10場有7場可以55打完場  如果係熟悉既玩家 / 經常係真區玩既玩家  甚至係斷線數多於中離數

而假區..  情況慘不忍睹

基本上入去玩  都預左係完唔到場  只係為求殺跳對手求high而已..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

幾乎每個周末都會上vlan傷心感慨一下。
講到入團,vlan好似都無幾個三國團.

最好就係同FD一齊玩~

引用:
原帖由 KaiBer 於 2007-10-14 21:55 發表
最好就係同FD一齊玩~
識玩即話同一個好啦
好似5個fd一齊打出面d人
咁不如同d團打好過
唔係即話          唔使半個鍾re場

回復 7# 的帖子

對~_強烈建議樓主去識d fd玩吧=]
那3國又留住1個有品玩家=]

引用:
原帖由 skytenne 於 2007-10-14 22:02 發表

識玩即話同一個好啦
好似5個fd一齊打出面d人
咁不如同d團打好過
唔係即話          唔使半個鍾re場
=.="同路人一隊都吾系,,話嬴吾到既
不個一定要有個指揮

我呢排最like 玩既系,, 帶住班未合作過既人,,  嬴人

其實想吾走場 一齊玩既,,
可以add我msn
[email protected]
實力未必 可以 好平均 但系,,三國既勝利 永遠都系,,合作
團結就是力量  
=============================================
如果真系,,有心想勁既就可以call我,, 冇心既 過住la..........

轉玩信長吧

好多人轉玩信長 相信已經係大勢所吹了...轉行吧

回復 9# 的帖子

永遠都系,,合作
團結就是力量  

人人都好似你咁想就好
成日d人一見個馬超或趙雲肥了就變得怕死
係到講佢可以1打5
但吓吓都唔去打佢先
圍都唔去圍
最慘係得我一個去擋自己都唔係力英
見住佢一個打我後面成班著草
之後仲話我kai

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-14 23:02 發表

=.="同路人一隊都吾系,,話嬴吾到既
不個一定要有個指揮

我呢排最like 玩既系,, 帶住班未合作過既人,,  嬴人

其實想吾走場 一齊玩既,,
可以add我msn
[email protected]
實力未必 可以 好平均 但系,,三國既 ...
你做指揮,見到d無品唔合作就話你on      x(唔知你有無同感)
我已前成日真係和出面d人同對面5個fd打
我自認技術唔算強

但d對友-1都唔出聲
佢就話自己唔識see地圖咩(算自己唔出眼,低死)

點明地圖話去圍佢
放完大技佢都仲係向後走
佢自認自己新手,咁我真係無所謂
白放大技咪當自己唔好運

但佢唔係講sor係不停x&^%$#@!你
咁真係唔使打,可以話等輸
(通常得一個下場,喪死於被圍之下)

好運佢地無咩技術咪win到
但有幾何真係佢地無技術

而家,唔係有1個fd同我一齊真係唔敢入呢d場
唔係無d心靈依靠,真係唔知信唔信d隊友好
特別見到d隊友名好似    空白    @.@   >.<   呢d咁即名
好運即真係有場激戰(唔好話邊個win,只少都叫有得玩)
唔好運即d人走場  35 re得

走場度度都有
係人品問題吧

引用:
原帖由 skytenne 於 2007-10-15 21:08 發表

你做指揮,見到d無品唔合作就話你on      x(唔知你有無同感)
我已前成日真係和出面d人同對面5個fd打
我自認技術唔算強

但d對友-1都唔出聲
佢就話自己唔識see地圖咩(算自己唔出眼,低死)

點明地圖話去圍佢
放完大 ...
你add我msn 一齊玩lo~_~"
我而家刀系,,fd 叫我先玩

如果 自己team 吾系,,有d無品仔既話  都會繼續落去
新手,, 算~_~" 只可以同 fd 2個一齊撐場打

當然希望對手強=] 弱既  隨時都見到....

16 12
發新話題