發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
要求 $#1技變saber招湖定石中劍-3-  $#大技變咩咩勝利之劍 天生技係變佢
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-9-4 05:42 發表
要求 $#1技變saber招湖定石中劍-3-  $#大技變咩咩勝利之劍 天生技係變佢
你上腦了,$#唔會改做saber的,大波可能會改型D

引用:
原帖由  於 2011-9-4 06:13 發表
你上腦了,$#唔會改做saber的,大波可能會改型D
咁我的中立生物加d  造型啦   大海撈針咩= =

見到MR.BEAN已知張圖有料,支持下先

回復 390# 的帖子

利家一開頭大技加得200攻
但系神原果d一開頭開大起碼800攻以上
長宗我希望攻擊距離遠dd啦

其實我唔明點解有原子彈.
明明原子彈係美國發明(?)
日本係比人炸個個

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-4 15:03 發表
其實我唔明點解有原子彈.
明明原子彈係美國發明(?)
日本係比人炸個個  
如果咁講,2龍都唔會變龍la.囉你命3000都唔會出現la,仲邊有3刀,
引用:
原帖由 拼什麼. 於 2011-9-4 13:24 發表
利家一開頭大技加得200攻
但系神原果d一開頭開大起碼800攻以上
長宗我希望攻擊距離遠dd啦
利家大技係加2000攻==個到打錯字姐..下個版修正錯字,

長中攻擊距離會改到900,佢個英本身屈...

好耐無玩了  
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

推推推~~~推番上去

開全圖搵中立生物去 平 唔好昆我

有原子彈錦正         
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-9-4 21:01 發表
推推推~~~推番上去

開全圖搵中立生物去 平 唔好昆我
上軍泉個到已有一隻==

引用:
原帖由  於 2011-9-4 21:04 發表
上軍泉個到已有一隻==
喂- -   ♂♀ 呢     你冇加符號    仲有咁多隻青蛙    你可以事但1隻有裝買

仲有 隻隻得15血咁小= =....  好似 海魚仔咁多血得唔得

仲有 張圖可以加埋佐佐木同宮本決戰  

佐佐木同宮本決戰-  -有得諗ga...
姐係要我出宮本刀同左左木刀?
符號,WE入面加唔到

槍神仲係咁屈機...改改佢啦= =次次玩槍神人地都走晒場

引用:
原帖由 愛影。康哥 於 2011-9-4 21:47 發表
槍神仲係咁屈機...改改佢啦= =次次玩槍神人地都走晒場
隻隻都屈..........

發新話題