31 123
發新話題

Airy請進@@

[Close]

Airy請進@@

請Airy聽住
就算全vlan既人話我企系到等反都得
就系你冇E個資格話我
亦走

請你聽住
就算全vlan人話我冇資格講佢都得
就係你個按精冇資格話我

另外問你:我幾時有講過你企係到等反?
証據 ?rp?
而且你可以問tin : 我企係到等反?
我冇攻勢?  

用按精仲要重要輸俾我竟然係我面前講咁多野?

重要post 按精上vlan?  
唔睇板規?
自己折墮就好,何苦要拉埋人?
引述某人講過的話:打機都認真唔到 打機都可以鬼鬼鼠鼠 打機都可以抄小徑 你做人可以出色到咩程度?

不過,你要按精我都阻你唔到
就如你要去死我都阻你唔到

最後,請你發表言論前,用一用大腦,小心生草

引用:
原帖由 Airy 於 2011-8-17 21:08 發表
請你聽住
就算全vlan人話我冇資格講佢都得
就係你個按精冇資格話我

另外問你:我幾時有講過你企係到等反?
証據 ?rp?
而且你可以問tin : 我企係到等反?
我冇攻勢?  

用按精仲要重要輸俾我竟然係我面前講咁多野?

重 ...
晤需要咩證明證據吧
我講到明
系要你記住你冇資格對我講E句野
亦走

嗯 幾好丫
我都講到明
但係..
你正係睇到我e句?
定係無力反博我?

為什麼沒有資格
難道在vlan留言也需要閣下的批准嗎?

用按精仲要重要輸俾我竟然係我面前講咁多野?←你冇輸過?Gag
有人話你G 按精就一定可以贏?Gag

重要post 按精上vlan?  
唔睇板規?
自己折墮就好,何苦要拉埋人?←晤該你搵個版主出黎封左我
我post外掛@@? 你錯啦  只是輔助工具
不過你有冇用D輔助工具晤G啦 全Vlan既人都心照啦

打機都認真唔到 打機都可以鬼鬼鼠鼠 打機都可以抄小徑 你做人可以出色到咩程度?
↑冇錯.但如果1個人要花1段好長既時間去練習or練習完又冇成效
佢就需要輔助@@" 個個都好似你引述e個人咁?有甘大口氣講e句野?
講野冇D主見  你自己都不過如是 引述咩野~
亦走

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-17 21:29 發表
為什麼沒有資格
難道在vlan留言也需要閣下的批准嗎?
nO!!!nO!!!
Vlan留言任你post
@@
亦走

我希望是一個良性討論
而唔係一個針鋒相對的罵戰

引用:
原帖由 Airy 於 2011-8-17 21:23 發表
嗯 幾好丫
我都講到明
但係..
你正係睇到我e句?
定係無力反博我?
晤系淨系到你e句
系你回覆太長
引用晤到- -
亦走

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-17 21:35 發表
我希望是一個良性討論
而唔係一個針鋒相對的罵戰
針鋒相對的罵戰好像你個團員想挑罵戰@@
我只是要說明 佢不可以對我說某些說話
佢要求我反駁佢
亦走

首先聲明,本人是路過的。
你話人冇資格話你,咁你又有資格係到講野咩?
不需要證據?冇證據邊有人會信你?
你有冇用按精我唔知道,
我只係知道 [講] 係冇用既,
你有實力既咪打贏佢LO。
唔好話人冇資格,
我只知道這些只是傻仔,KAI子講既野。
(抱歉,一時唔覺意就講多左...)

回復 6# 的帖子

好可惜地 人手打機械都可以贏
可能某人比不外如是的人更加不外如是

而且 點解唔可以引述人地講過的語句
難道我引述杜甫所講過的語句
我就係冇主見?

我冇諗住引起任何罵戰 只不過係睇唔過你
亂咁發放外掛

引用:
原帖由 黑鵣 於 2011-8-17 21:39 發表
你有冇用按精我唔知道,
唔好話人冇資格,
我只知道這些只是傻仔,KA ...
我唔想批評你,但希望你唔好批評人

引用:
原帖由 黑鵣 於 2011-8-17 21:39 發表
你有冇用按精我唔知道,
唔好話人冇資格,
我只知道這些只是傻仔,KA ...
你只是個路人
我希望你入黎流星感受下~
如果你有實力
你晤需要路人身分黎評論
輸贏晤系最重要既
亦走

回復 14# 的帖子

唔通你認為 有實力先唔可以路人身分發表言論?

咁香港一大半市民都冇資格以香港人身份講野

31 123
發新話題