發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-8-7 17:02 發表
姐係......樓主,....做圖的確唔係易事...但係我都想你做一張好圖...所以我先同你講依番說話....你依張的確唔係一張好圖....load太耐同埋,,你只係+強曬d野....槍神係jj??咩料.... 唔一定咩都勁就係好玩....有時太過火 ...
見人見智既姐
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

狗女屈晒機 sm到-.-

真田先係最強.....99%miss ...無敵

引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-8-7 18:55 發表
真田先係最強.....99%miss ...無敵
還是菊一能搞定的 月月
岩岩試左一次圖
v左隻朝信
3技
99%..
2技加甲好有用

#E個4000%攻速,圖主你去試下玩,我1技加3技+3速衣+神甲.攻速可在?

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-8-7 19:07 發表

還是菊一能搞定的 月月
岩岩試左一次圖
v左隻朝信
3技
99%..
2技加甲好有用
仲以為你叫我
被fake了
三次元是萌不起的

哈哈=.=...一陣你玩埋槍神呀-.-仲膠呀-3-

岩岩訓完,信長天生技我琴日改左,宇尾2技我E+改,仲有咩bug大家都可以講,

閃戒加魔不是200吧,是2000,它顯示錯了吧
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

足利開大會lag機既-.-同埋立花招大似係好勁,但係實際好廢囉

回復 68# 的帖子

平哥.
講真戈句.

可唔可以將織田信長個名改做最終の作?

引用:
原帖由  於 2011-8-7 19:21 發表
岩岩訓完,信長天生技我琴日改左,宇尾2技我E+改,仲有咩bug大家都可以講,
改我做信天翁得5得
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

改我做大本得唔得A_A

張圖好lag.
有冇得改下佢??
秀滿/足利 招大 lag

引用:
原帖由 丶ms 於 2011-8-7 19:36 發表
張圖好lag.
有冇得改下佢??
秀滿/足利 招大 lag
秀滿大會改反3下,足利大我會諗諗有咩放法
新圖大約9點前會改好

發新話題