發新話題

[轉帖] [遊戲丁丁]海龜湯 新問題在#5232

[Close]
引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-28 19:30 發表
個簽名係明星簽比FANS既簽名,唔係合約既簽名
錦姐係有無佢地2個都吾知道有既前仇
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-7-28 19:28 發表
個明星寫錯左fans個名   ??
fans太嬲 殺左佢
簽名本身沒問題~~~~有問題係個FANS既想法

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-28 19:32 發表
錦姐係有無佢地2個都吾知道有既前仇
沒有預謀的殺人,兇手不是仇殺不是情殺
http://www.huizu100.com/空白=4935

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-28 19:31 發表

我覺得他的意思應該是粉絲是殺掉明星的殺手,
但殺手原本並不是有預謀的想殺明星的?

那麼已知,
FANS是兇手,
與明星應該沒有前仇非情殺仇殺,
非預謀殺人,
殺人原因與簽名版的內容有關,
但只是普通的簽名
由此推斷應該是明星的簽名導致FANS想歪憤而下手
也就是說關鍵在於簽名啊= =
可是這要怎麼猜QAQ
http://www.huizu100.com/空白=4935

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-28 19:32 發表

沒有預謀的殺人,兇手不是仇殺不是情殺
我既意思係
明星害左個FAN既上一代
但係FAN同明星都吾知個個係對方
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

回復 75# 的帖子

那我說得還是不對??

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2011-7-28 19:34 發表
那麼已知,
FANS是兇手,
與明星應該沒有前仇非情殺仇殺,
非預謀殺人,
殺人原因與簽名版的內容有關,
但只是普通的簽名
由此推斷應該是明星的簽名導致FANS想歪憤而下手
也就是說關鍵在於簽名啊= =
可是這要怎麼猜QAQ ...
恩恩
一個普通既簽名會
一個大明星係主角
俾左一個FANS一個普通既簽名
FANS有一個不正常(至少我認為)既想法
殺左大明星去達到目的

我要知既答案係估個想法

引用:
原帖由 honamkam0 於 2011-7-28 19:36 發表
那我說得還是不對??
見上,已整理

已決定放棄 因為太多kai想法

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-7-28 19:39 發表
已決定放棄 因為太多kai想法
我直覺你有機會中,因為答案都幾.....................

FAN:  OPPA可吾可以幫我簽個名

明星:當然可以

簽名中...

FAN接下簽名

FAN:可惡!同我撞簽名?我要殺左你

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-7-28 19:40 發表
FAN:  OPPA可吾可以幫我簽個名

明星:當然可以

簽名中...

FAN接下簽名

FAN:可惡!同我撞簽名?我要殺左你
不是但笑了

係唔係知到個明星整左容?

個簽名唔正常?

有第三個人煸動?

FANS 即場 見到D野先想殺佢?
yoyoyoyo

我總覺得按照我的思路應該猜不出來= =

發新話題