發新話題

[閒聊] 點解冇人我隻寵物pk

[Close]
引用:
原帖由 櫻雨 於 2007-9-30 16:26 發表
宜家d會員玩到得返幾蚊..
死佐又要復活- -"
我之前長期20蚊以下     

而家我醒左   放係銀行草多d先玩  

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-9-30 16:27 發表
道具是指 +sp+hp和復活水

裝備價格我反而覺得ok
嗯.....主要是sp水.....因為消耗量太快.......

引用:
原帖由 乂牙恒 於 2007-9-30 16:27 發表

我之前長期20蚊以下     

lol  我之前保持係1000蚊以上

而家長期係100蚊以下 lol

SP 水20蚊一支...基本打兩隻已經接近回本...

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-9-30 16:28 發表

lol  我之前保持係1000蚊以上

而家長期係100蚊以下 lol
寵物玩左我成副身家啦/.\   我要草返d $$先

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-9-30 16:29 發表
SP 水20蚊一支...基本打兩隻已經接近回本...
-口-d怪愈打愈高血高防  d錢又係5~1x......

主要係令到打怪賺錢  夠買SP水同HP水  最好可以額外慢慢賺幾蚊為最理想
(以上以不斷用普通攻擊打怪而論)

而慢慢賺夠錢 / 係富人既  就可以多買SP水  不斷用"連擊"等技能去快速清怪賺Exp

當然以此種消耗SP升Lv  要付出更大代價- 打怪收入不足以彌補SP水錢  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 糖果紙 於 2007-9-30 16:30 發表

-口-d怪愈打愈高血高防  d錢又係5~1x......
SP 減價到$15支, 已經唔可以再低了

引用:
原帖由 乂牙恒 於 2007-9-30 16:27 發表

我之前長期20蚊以下     

你銀行得咁少錢
到時唔會多得去邊- -"

引用:
原帖由 櫻雨 於 2007-9-30 16:32 發表

你銀行得咁少錢
積小成多丫

本人提供 借貸服務~~~~~~~~~~~~~
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 櫻雨 於 2007-9-30 16:32 發表

你銀行得咁少錢
對對   積小成多   

你...

係果段時間賺太多了  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-9-30 16:35 發表
你得個小小錢就唔好玩野la~ 係都去銀行借la~息高審核快

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-9-30 04:35 PM 發表
7700,全部都借
(我計你借我3850,另外的3850你去揍alan,問他為什麼要轉帳收50%手續費)

發新話題