發新話題

[閒聊] 點解冇人我隻寵物pk

[Close]
引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-9-30 16:19 發表

根本論壇回post所得既金錢已經好少

依家仲要貼錢去買水升Lv..  根本就唔係個個會員都玩得起

依家正正係咁既制度  搞到只係有錢既會員先玩到  有咩意思? ...
+1......只好回post....找錢&經...kaka

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-9-30 16:19 發表

依家正正係咁既制度  搞到只係有錢既會員先玩到  有咩意思? ...
係lo   回成10個帖先買得一枝水-.-  

引用:
原帖由 糖果紙 於 2007-9-30 16:20 發表

+1......只好回post....找錢&經...kaka
點解你咁有錢-.-

引用:

佢好似係暗串緊D貧窮會員- -"

如果開post 同回post 錢太多, 咁樣, 寵物個d, 買衫個d, 全部都要向上調整..通脹問題~

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-9-30 16:21 發表

點解你咁有錢-.-
係wo  佢有成2600蚊既-.-

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-9-30 16:22 發表
如果開post 同回post 錢太多, 咁樣, 寵物個d, 買衫個d, 全部都要向上調整..通脹問題~
只要將打怪所得金額  同  藥水物價  調整一下就好了
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

搞到寵物系統好似小圈子活動咁

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-9-30 16:22 發表
所以他才提出 道具價格下調

這樣,所有會員都可以一起玩,又不會造成過份灌水。

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-9-30 16:23 發表

只要將打怪所得金額  同  藥水物價  調整一下就好了
打怪所得既金錢, 我都想整..奈何...><
藥水價格目前算係好低既水平
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-9-30 16:24 發表

呢個價錢算差唔多, 唔通想個個都+9裝咩

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-9-30 16:24 發表

贊同+1........alan大大.......體諒吓大家xd""""""""""

純粹娛樂下~~大家都5好甘緊張~

宜家d會員玩到得返幾蚊..
死佐又要復活- -"

引用:
原帖由 糖果紙 於 2007-9-30 16:25 發表

贊同+1........alan大大.......體諒吓大家xd""""""""""
道具價格等我諗諗先
依家大家唔好買裝住

道具是指 +sp+hp和復活水

裝備價格我反而覺得ok

發新話題