發新話題

[挑戰] 無限團的有品行為

[Close]
引用:
原帖由 ♀安♂ 於 2007-9-29 22:33 發表

但今次佢地..真係遲~遲左唔緊要^^我都遲=]
但打完第一埸...只係說了幾句..唔得閒下次再打過啦..
咁就88左~之後我有野做off左...過了好似30-1個中左右
唔知邊個又話打....但我沒有回應msn~因為我訓了-v-"
但jason就 ...
安好好人 好有品唷 愛死安了
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-9-29 22:33 發表

呵呵~意外~一場意外~晒時間,金錢,人力~
所有野一早安排好晒~
同埋佢地第一場有5個人同我地打架啵
咁點解唔打埋落去?
唔好同我講話佢地唔打~
唔同我地打~咪唔好打第一場€
就係第完第一場先嬲~唔打第一場€我一早叫 ...
無限團係唔係唔夠5個主力就唔打住第二場@@?
跟住齊人又話我地淆咪話你地唔夠主力打..

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2007-9-29 22:34 發表

安好好人 好有品唷 愛死安了
我不是有品....只是說事實...
我有時都會好冇品=]

引用:
原帖由 ♀安♂ 於 2007-9-29 22:37 發表

我不是有品....只是說事實...
我有時都會好冇品=]
旦係你係我on果時 你好有品~

唔明喎- -!"?????(旦係你係我on果時 你好有品~)

引用:
原帖由 ♀安♂ 於 2007-9-29 22:39 發表
唔明喎- -!"?????(旦係你係我on果時 你好有品~)
姐係我地二個一起果時~

引用:
原帖由 ♀安♂ 於 2007-9-29 22:33 發表

但今次佢地..真係遲~遲左唔緊要^^我都遲=]
但打完第一埸...只係說了幾句..唔得閒下次再打過啦..
咁就88左~之後我有野做off左...過了好似30-1個中左右
唔知邊個又話打....但我沒有回應msn~因為我訓了-v-"
但jason就 ...
唔知邊個話你地淆
代佢既無禮講sorry
但係你地咩又係一味甘串我地?

=v=!!!好似講到拍拖咁
講笑姐*v*!我人品都算不錯的^-^

引用:
原帖由 ♀安♂ 於 2007-9-29 22:41 發表
=v=!!!好似講到拍拖咁
講笑姐*v*!我人品都算不錯的^-^
不是不錯 係十分好的唷..

引用:
原帖由 空少 於 2007-9-29 22:40 發表

唔知邊個話你地淆
代佢既無禮講sorry
但係你地咩又係一味甘串我地?
如果你地唔係話我地團淆既~
我相信我地團友都不會這樣操
同埋~你地講(我都講左sorry啦~你地仲想點)
不是人人都能接受的~我是其中一個^_^
但冇所謂~當一個教訓~e件事我不想多理
但如果你對我的團友有不常行為...
我絕對同你(玩)到低._."

回復 104# 的帖子

據我所知既..

無限團 第一場同你地打個陣係唔想遲到..

先迫於無奈搵齊人黎同你地打(事實上佢地有另一隊同另外個團打緊比賽)

跟住佢地第一場輸左..

實力 同 合作 上輸比你地...

so佢地想搵另一隊(打緊比賽個隊)出賽同你地打

先遲左半個鍾..

估唔到去左wc一陣..d頁數以經12頁(汗)

引用:
原帖由 勁爆橙彥 於 2007-9-29 22:49 發表
估唔到去左wc一陣..d頁數以經12頁(汗)
你開大牙- -?

我果場有份打....我都知道咩事....

事實上係 無限雄 入黎講話下次再打..對吧?

果場我搵人搵得好辛苦..東拼西找的先搵到4個人

一開頭大家都re左幾次..呢幾次入面大家都相安無事..

後來打完第一場..雖然輸左..但係我諗住都會打埋佢..

之後雄佢突然入黎話唔打  我都o左咀...之後我打比團長 刈(佢地大家都係同一間網吧)

問..之後佢話等佢處理....

我想改正既..係我地唔係無品..只係可能搵番黎果4個人有事唔打得(大家都是學生..網吧貴呀-_-")

而且空少代表左話你地淆底果個人道歉..希望你地唔好見怪(相信有見過d火爆d既人掛)

之後我打比團長 刈(佢地大家都係同一間網吧)
你地團長不是龍仙嗎!!!
又有人講大話?~不過你是最好的一個^^

發新話題